Skopljak se vratio u matični klub

Aktivno u Visokom

Skopljak se vratio u matični klub

H. Zilić

Dosta je aktivnosti u RK Bosna Ekonerergija Visoko krajem juna.

Klub je jutros potvrdio još jedan transfer, a u dres Bosne vraća se Enes Skopljak.

Prvi radni dan posljednje sedmice juna mjeseca za naš Klub počeo je lijepim vjestima!

Naime naš Klub je dogovorio suradnju i povratak u naše redove sa Skopljak Enesom, kojem je RK Bosna Ekoenergija matični Klub.

Prethodni godina Enes je uspješno nastupao u dresu Vogošče. Pored Vogošče, Enes je uspješno branio boje i tuzlanske Slobode!

Enes je rođen 02.07.1994.godine, te svoje prve rukometne korake pravi u Visokom. Enes igra na poziciji lijevog krila, te će uz Omanovića sigurni smo biti velika opasnost za protivnike.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Našem Enesu želimo toplu dobrodošlicu u matični Klub!", stoji u saopštenju kluba iz Visokog.

❗️SKOPLJAK ENES PONOVO KOD KUĆE ❗️ Prvi radni dan posljednje sedmice juna mjeseca za naš Klub počeo je lijepim vjestima...

Posted by RK Bosna Ekoenergija on Monday, June 27, 2022

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi