Nije dobila ni euro

Famozni fudbalski par ponizio čistačicu: Otišla je na drugi kraj svijeta, vratila se u suzama!

A. Čaušević

Neki bogataši jednostavno znaju biti surovi prema svojim uposlenicima. 

Potresnu priču sa suzama u očima ispričaja je jedna čistačica koja služila najkontroverznijem fudbalskom paru današnjice.

Iako je 21. stoljeće pojedini bahati i umišljeni bogataši se i dalje prema svojim uposlenim ponašaju kao prema robovima bez obzira što žive u zemljama koje su sinonimi za demokratiju i jednakopravnost.

Vjerovatno najpoznatiji fudbalski par u svijetu fudbala su Wanda Nara i Mauro Icardi koji mjesecima prolaze kroz turbulentan period.

Carmen Barbieri je sada već bivša čistačica slavnog fudbalera i čuvene manekenke, menadžerice, influenserice i čega sve ne.

Wanda je angažovala Carmen prvi put 2014. godine kada je prvi put bila trudna sa Icardijem, odnosno kada je nosila kćerkicu Francescu.

Tada je za nju radila dvije godine i vratila se u Argentinu. Novi poziv je stigao 2019. godine i Carmen je ostavila sve i otišla na drugi kraj svijeta.

"Rekla mi je da mi završavaju radnu dozvolu za posao u Parziu, ali su me ubacili u automobil i poslali iz Francuske u Milano."

"Nakon toga su mi rekli da moram ostati u Italiji jer sam zatražila politički azil. Tada su mi uzeli pasoš i počeli su problemi."

"Htjela sam ostati raditi za njih, ali kada su me poslali u minsko polje postalo je ružno, ostala sam sama. Wanda me nije čak ni zvala da pita jesam li živa.-2

Carmen se požalila da nije mogla otići u bolnicu ili dobiti lijekove koji su joj potrebni.

"Nudila mi je da radim za 600 eura, ali nikad nisam ništa dobila i nije mi platila ni euro za dvije i pol godine koliko sam radila za nju."

"Ona bi ustajala, odvela bi psiće u šetnju, a ja bih ostajala gladna u kući bez struje i vode."

"Muato me treitrao onako kakvo bi vrijeme bilo. Jednom su pilići izletili iz kaveza i otrčali u polje, a on se prema meni ponio jako ružno."

Carmen je dodala da su je Wanda i Mauro vodili sa sobom samo kako bi čuvala djecu i da je tom prilikom stalno ponižavana.

Argentinka je dodala se uopšte ne osjeća dobro, kako je iskorištena te je angažovala advokate i spremila je tužbu protiv porodice Icardi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.