Wanda zbog jednog detalja na fotografiji dobila upozorenje, a onda i kaznu od Instagrama

Ponovo je pretjerala

Wanda zbog jednog detalja na fotografiji dobila upozorenje, a onda i kaznu od Instagrama

E. Čaušević

Supruga Maura Icardija, Wanda Nara, ponovo se našla u centru pažnje javnosti zbog golišavih fotografija na Instagramu.

Wanda je već svima poznata po svojim kontroverznim i golišavim fotografijama koje često objavulje na društvenim mrežama, a samo na Instagramu prati je skoro 14 miliona ljudi.

Ona je i menadžerica svog supruga Icardija već dugi niz godina, ali je to nije glavni izvor prihoda.

Italijanski mediji pišu da Wanda ogroman novac zarađuje od objava na Instagramu, a jedna od njenih prethodnih fotografija koje je objavila izazvala je veliku pažnju jer je ponovo pretjerala.

Wanda je objavila fotografiju donjem vešu i morala je cenzurisati svoje grudi jer je ovaj donji veš providan. Na Instagramu je zabranjeno da se objavljuju takve stvari i u tome su dosta rigorozni.

Iako je Wanda cenzurisala sporni dio fotografije mediji u Italiji pišu da je to baš i nije prošlo najbolje, te da je dobila opomenu od Instagrama da takve stvari ne može objavljivati s obzirom da dobija novac za svoje objave.

Koliko su ovaj put ozbiljni u tome da joj daju do znanja da je pretjerala navodno je i potez da Wanda neće dobiti novac za tu fotografiju bez obzira koliko će imati lajkova i komentara na nju.

Wanda je jučer objavila ovu fotografiju i dobila je skoro pola miliona lajkova i skoro 5.000 komentara, a naravno muški dio publike je bio oduševljen njenim novim provokativnim izdanjem.

Ona trenutno s djecom boravi u Milanu na ljetnom odmoru, dok je Icardi u Parizu jer je počela nova sezona s PSG-om.

Top Komentari

King_Kenny
...gledaj bradavice ko felga.
5 0
Pajkan
Mogla je i pićići izvalit.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi