Neotkriveni detalji 'pokvarenog' Maxija Lopeza: On je razlog što je Wanda otišla u zagrljaj Icardiju
Foto - Instagram

Slušala je svake noći kako dovodi druge cure

Neotkriveni detalji 'pokvarenog' Maxija Lopeza: On je razlog što je Wanda otišla u zagrljaj Icardiju

M. Šljivak

Argentinski model Wanda Nara (35) godinama je u centru pažnje u svijetu fudbala.

Atraktivna ljepotica od 2008. do 2013. godine bila je u braku s nekadašnjim fudbalerom Maxijem Lopezom, a zatim je plavokosog napadača prevarila s najboljim prijateljem i kolegom Maurom Icardijem.

Od tog trenutka je Wanda u zagrljaju šest godina mlađeg Maura. S njim ima dvoje djece, a s Maxijem troje i njihov život je konstantno u centru pažnje.

I u posljednje vrijeme se često spominje velika kriza braka. Oboje su to međutim opovrgli fotografijama s ljetovanja na Ibizi, a sada se pojavila i zanimljiva informacija iz prošlosti dok je Wanda još bila u braku s Maxijem Lopezom.

U emisiji 'A la Tarde' Louis Ventura je iznio zanimljive podatke iz braka Wande s Maxijem. On tvrdi da je atraktivna manekenka završila u Maurovom zagrljaju jer nije mogla više da trpi Maxijeve prevare.

Oglasi

Navodno je bivši fudbaler dovodio druge žene u stan čak i dok je Wanda bila tu. Nije imao milosti pred svojim suprugom i nije ih krio.

"Bestidno je dovodio druge žene u kuću. Znao je da je ona tu i opet je to činio. Zbog svega toga je njihov brak propao", priča Ventura i nastavlja:

[instagram]https://www.instagram.com/p/B3_6xOKiT4P/[/instagram]

"Izlazio je s drugim ženama, a zatim bi ih dovodio kuću. Ona bi bila na prvom spratu, a on je iznad orgijao s djevojkama koje je dovodio. To mi je ona lično rekla", istakao je Ventura.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgSJIusNWiu/?hl=en[/instagram]

Oglasi

Jedne noći Wanda nije mogla da istrpi. Odlučila je žestoko da reaguje.

"Njen život s Maxijem je bio pakao. Prolazila je kroz mnogo toga i niko se ne bi osjećao ugodno u takvoj situaciji. Jednom je izgubila živce zbog svega, uzela je bejzbol palicu i uništila mu je automobile", završio je Ventura.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cev01BMN0g_/?hl=en[/instagram]

Brak između poznatog para ubrzo je bio završen. Čitav svijet je Wandu i Maura okrivio za nevjeru, no ove informacije govore da je bilo i drugih razloga što je Wanda pobjegla od Maxija.

Promo

Oglasi