Wanda ima novog dečka, nova ''žrtva'' je opet fudbaler i to slavni!

Rastaje sa Icardijem

Wanda ima novog dečka, nova ''žrtva'' je opet fudbaler i to slavni!

A. Čaušević

Wanda Nara, kontroverzna menadžerica, se odlučila za treću sreću sa fudbalerima.

Prvo je bila sa Maxijem Lopezom, pa je otišla sa Muarom Icardijem. Rodila im je djecu, ali im nije postala ''žena za sva vremena''.

Ovosedmične vijesti govore da su Wanda i zvijezda PSG-a odlučili da se razvedu i da definitivno više ništa neće biti od pomirenja.

Nakon te vijesti argentinski mediji su počeli da ''rovare'' i donijeli su (ne)očekivanu vijest o novoj Wandinoj vezi.

Jedan od argentinski novinara je objavio kako je Wanda već u vezi sa fudbalerom koji igra u Evropi, jako je popularan i igrao je za razne argentinske klubove.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgvB8WwuLHW/[/instagram]

Oglasi

"Wanda je već pronašla svoj mir na drugom mjestu. Pričamo o nećemu što nije trenutno, već što se dešava nekoliko mjeseci, tokom putovanja u Argentinu za razne poslove kako bi promovisala svoju kozmetiku."

"I on je s njom putovao iz Evrope jer se radi o fudbaleru. Igrao je za mnoge evropske timove i sada igra u Evropi", naveo je jedan od novinara.

Ime zagonetnog fudbalera nije isplivalo u javnost, ali je pitanje dana kada će se to desiti pošto kontroverzna menadžerica jako voli medijsku pažnju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgU64GkNyi7/[/instagram]

Ova 35-godišnjakinja trenutno se nalazi u Buenos Airesu, a u poruci upućenoj novinarki emisije Los Angeles de la Manana sredinom sedmice je potvrdila da je došla kako bi završila papire za razvod.

Carmen, došla sam u Argentinu kako bih završila sve oko razvoda s Maurom. To trenutno organizujem. Ostala bih još nekoliko dana da ne organizujem sve oko razvoda. Ne mogu više i zatražila sam razvod", saopštila je Wanda u glasovnoj poruci.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfkQInrtfSE/[/instagram]

Wanda i Mauro su u braku od 2014. godine. Imaju dvoje djece, a ona iz prethodnog braka s Maxijem Lopezom ima još troje djece.

Promo

Top Komentari

Mowzilla
@sirkrajvosa Juce sam te, juce sam te sreo iznenada, nisi vise, nisi vise ni lijepa ni mlada, al' ti pogled, al' ti pogled jos okolo sara, pa dje si Wando, kurvetino stara :D
11 0
SA1921BA
Pa jel ovo ima veze sa sportom? Slike ove drolje na sve strane a svi znamo da ju je bušio citav navalni red Argentine. Cak sta vise nek ste ostavili prostor za komentar inace ugasite tu opciju. I Boli nas Kuraz sta radi drolja zvana Wanda Nara....
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi