Spasio Real, a onda...

Junak Reala prilikom postizanja gola doživio stravičnu povredu

Eldar Ganibegović

Real Madrid večeras je upisao prvi kiks u Ligi prvaka.

Nakon tri pobjede u prva tri kola, u četvrtom je stigao prvi remi i to na gostovanju kod Shakhtara, 1:1.

Na kraju, zadovoljniji može biti Real ovim rezultatom jer je preko Zubkova ukrajinski tim imao prednost sve do pete minute sudijske nadoknade.

U petoj minuti nadoknade Rudiger je ispratio jedan ubačaj i glavom skrenuo loptu u mrežu, no vjerovatno nije bio ni svjestan da je postigao gol.

Golman ukrajinskog tima se sudario s njim, a Realov defanzivac izvukao je deblji kraj i s krvlju po licu je završio utakmicu.

Kako se to desilo, pogledajte klikom OVDJE.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U drugom meču ove grupe pratili smo duel Celtica i Leipziga, a pobjedu je na kraju rezultatom 0:2 odnio njemački tim i to golovima u posljednjih 15 minuta utakmice.

Pobjedonosne golove za Leipzig postigli su Werner u 75. i Forsberg u 84. minuti utakmice.

# Tim Bodovi
1. Real Madrid 10
2. Shakhtar 5
3. RB Leipzig 6
4. Celtic 1
Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.