Odao mu počast

Benzema u potpunosti iskopirao stajling repera kojem se divi

Endin Čaušević

Francuski napadač Karim Benzema osvojio je po prvi put u svojoj karijeri Zlatnu loptu.

Napadač Real Madrida ove godine je briljirao na terenu i vodio je kraljevski klub do osvajanja titula u Ligi prvaka i španskoj La Ligi, te je na kraju zasluženo proglašen za najboljeg igrača svijeta.

Ceremonija dodjele Zlatne lopte održana je sinoć u Parizu, a na istoj su prisustvovale mnoge zvijezde iz svijeta fudbala.

Benzema je stigao u društvu svoje porodice, a sve je oduševio kada je nakon proglašenja pobjednika na pozornicu pozvao i svoju majku Wahidu i sina Ibrahima kako bi s njima proslavio osvajanje Zlatne lopte.

Također, napadač Real Madrida bio je u centru pažnje i zbog svog sinoćnjeg stajlinga koji je bio dosta zanimljiv.

Benzema se izdvajao sinoć i kada je u pitanju stajling i mnogi su bili oduševljeni njegovim izgledom, a posebno kada su saznali čiji stajling je kopirao napadač Real Madrida.

Naime, on je kopirao stajling repera Tupaca Shakura i na taj način mu je odao počast, te pokazao još jednom da je veliki fan hip hop muzike.

Legendarni američki reper Tupac je u istom izdanju bio prije skoro 30 godina na jednom dodjeli nagrada, a pored odijela Benzema je čak nosio i skoro iste naočale kao i Tupac svojevremenom.

Tupac je sigurno jedan od najpopularnijih repera svih vremena, a njegov život tragično je prekinut 13. septembra 1996. godine kada je brutalno ubijen u pucnjavi koja se desila u Las Vegasu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.