Najluđi tiket sezone: Poznati reper se kladio na dva meča, mogao bi biti bogatiji za tri miliona!
Foto: Twitter

Drake favorizuje dva tima

Najluđi tiket sezone: Poznati reper se kladio na dva meča, mogao bi biti bogatiji za tri miliona!

Eldar Ganibegović

Došao je dan kada nas čeka prvi El Clasico u sezoni, barem kada su u pitanju takmičarski mečevi.

Od 16:15 na Santiago Bernabeu stadionu odmjerit će snage Real Madrid i Barcelona. Ulog u ovom dvoboju neće biti samo prestiž, već i mjesto lidera La Lige. Do sada su obje momčadi imaju po 22 boda, s tim da je Barcelona prva zbog bolje gol razlike.

Kao kuriozitet povodom ove utakmice treba uzeti činjenicu da će Barcelona igrati u posebnim dresovima Na njima nećemo vidjeti logo popularnog servisa Spotify, kao što to obično biva.

Ovog puta Xavijevi puleni pojavit će se u dresovima s logom sove koji predstavlja brend popularnog kanadskog repera Drakea. Na ovaj će način Barcelona i Spotify proslaviti uspjeh umjetnika koji je prvi u historiji premašio 50 milijardi pregleda na ovom muzičkom streaming servisu. 

Drake snažno vjeruje u uspjeh Barcelone u utakmici protiv Real Madrida. Na internetu je objavio fotografiju na kojoj se vidi da je na pobjedu Katalonaca uložio ogroman novac, čak 800.000 dolara.

Reper se kladio na ukupno dva meča koja će se odigrati danas. On predviđa pobjedu Barcelone nad Realom i Arsenala nad Leeds Unitedom. Ako pogodi, osvojit će skoro četiri miliona dolara, što znači da će zarada biti nešto preko tri miliona.

Utakmica Leeds United - Arsenal počet će ranije od utakmice Santiago Bernabeuu. Englezi će na teren istrčati u 15 sati.

Arsenal je izraziti favorit. Popularni Topnici imaju 24 boda i lideri su Premier lige. Momčad Mateusza Klicha ima samo 9 bodova i nalazi se na 15. mjestu na tabeli.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovaj lik je baksuz teski,gori je od mene,znaci hladno gube i Barcelona i Arsenal danas...
1 0
Arnel925
Mislim da je upravu za Barcelonu. Ali Arsenal ce isto da izgubi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi