Ljepotica očarala zvijezdu Reala: "Čekala sam da probije led, iznenadio me visinom na prvom dejtu"

Kako je Izraelka upoznala Courtoisa?

Ljepotica očarala zvijezdu Reala: "Čekala sam da probije led, iznenadio me visinom na prvom dejtu"

Edmir Škorić

Zaručnica jednog od ponajboljih golmana današnjce Thibauta Courtoisa, Mishel Gerzig, dala je intervju za španski magazin u kojem je govorila o početku veze sa slavnim Belgijancem.

Krajem proljeća 2022. stigla je vijest da su se golman Real Madrida Thibaut Courtois i njegova djevojka, izraelska manekenka Mishel Gerzig, zaručili.

"Da, cijeli život s tobom", napisala je mlada dama na svom Instagram profilu uz fotografiju trenutka kada ju je Courtois pitao da se uda za njega.

Ovaj par još nije postavio datum ni mjesto vjenčanja. Gerzig aludira na nedostatak vremena, ali uvjerava da će ubrzo to sve završiti. Ipak, želja oboje je da se vjenčanje dogodi u ljeto 2023. godine.

Manekenka nije štedjela pohvale na račun svog partnera kojeg je definirala kao romantičnu i "vrlo duhovitu" osobu. Osim toga, otkrila je i šta ju je najviše iznenadilo na prvom spoju s Courtoisom:

Oglasi

"Bio je malo viši nego što sam mislila", kazala je Izraelka uz smijeh.

Ona je ubrzo nakon zabavljanja s Thibautom odlučila da se doseli u Madrid, te je kazala da je to uradila "zbog posla i zbog ljubavi".

Courtois i Gerzig došli su u kontakt zahvaljujući nekim zajedničkim prijateljima, iako nisu uspostavili direktan razgovor sve dok nogometaš nije, prema njenim riječima, "probio led".

U izdanju izraelskog časopisa Ynet manekenka je detaljno ispričala kako je izgledao početak njene veze s reprezentativcem Belgije.

Oglasi

"Thibaut je vidio moju fotografiju s mojim psom, Milom, i odgovorio mi je 'sladak'. Odmah sam znala ko je, jer volim nogomet. Rekla sam mu hvala i počeli smo se dopisivati", naglasila je Mishel.

Njihov kontakt se samo povećavao i oboje su se odlučili osobno sastati u aprilu 2021. godine. "Ponovo smo se sreli početkom jula i tada je veza između nas postala romantična", precizirala je Mishel.

Ova 25-godišnja manekenka završila je vojnu obuku u mornarici kao zapovjednik na brodu za spašavanje, a kada je završila, unatoč brojnim dvojbama oko ostanka u vojsci, vratila se modelingu za koji se pripremala od 13 godine.

"Kad sam imala 20 godina, na poslovnom letu doživjela sam snažan napad tjeskobe. Nisam znala što mi se događa. Teško sam disala, cijelo tijelo mi je bilo ukočeno, puls mi je bio ubrzan, a oči su mu bile crne. Mislila sam da ću umrijeti, da imam srčani udar", potvrdila je.

Oglasi

Belgijanac iz ranije veze sa Martom Dominguez ima kćerku Adrianu te sina Nicolasa. Oni su raskinuli 2017. godine i to mjesec prije nego što će se Nicolas roditi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije