Uzeli malo vremena za sebe

Ljubav između Edina i Amre nikada nije bila jača, a fotografije sa romantičnog odmora to pokazuju

Endin Čaušević

Edin i Amra Džeko sigurno su jedan od najpoznatijih parova na bh. sceni.

Edin i Amra su zajedno već desetak godina i uživaju u svojoj ljubavi što se može vidjeti često i po njihovim objavama na društvenim mrežama.

Oni zajedno imaju troje djece, a na putu je i čevrto jer je Amra prije nekoliko mjeseci potvrdila da je u drugom stanju, te da će njihova porodica uskoro dobiti i novog člana.

Iako je Džeko tokom sezone pretrpan zgusnutim rasporedom, a to se posebno odnosi na ovu sezonu u kojoj se utakmice igraju skoro svaka tri dana zbog Svjetskog prvenstva koje počinje za mjesec dana.

Međutim, i pored svega toga Edin i Amra koriste svaku priliku da što više vremena provedu zajedno, te su uspjeli da pronađu i malo vremena samo za sebe.

Oni su otputovali na kratki romantični odmor i oboje su objavili nekoliko fotografija na Instagramu, ali nisu željeli otkriti svoju lokaciju na kojoj se nalaze.

Jasno je da ljubav između Edina i Amre nikada nije bila jača, a fotografije sa ovog prelijepog mjesta su to samo dodatno potvrdile.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.