Foto: EPA & Instagram

Elma Aveiro na Instagramu

Oglasila se Ronaldova sestra: "Bog ne spava!"

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo napravio je sebi novi problem u Manchester Unitedu. 

Nezadovoljni Portugalac odbio je da uđe u 89. minuti utakmice protiv Tottenhama i ranije napustio stadion, te je zbog toga žestoko kažnjen.

Trener Crvenih đavola Erik ten Hag odlučio da ga izbaci tima za meč protiv Chelseaja, a čelnici kluba su stali iza njega i podržali njegovu odluku.

Također, odlučeno je da Ronaldo mora platiti milion funti kazne, a također će se morati u svlačionici izvinuti svim saigračima za ono što je napravio.

Sestra zvijezde Manchester Uniteda, poznata po tome kako je svaki put uz Cristiana Ronalda, objavila je niz priča na Instagramu u kojima je kritikovala Erika ten Haga.

"Ne čini drugima ono što ne bi volio da se tebi čini. Karma postoji, a Bog nikad ne spava", napisala je Elma Aveiro.

Osim toga, sestra Cristiana Ronalda također je objavila opsežnu poruku u kojoj pokazuje koliko cijeni svog brata.

"Ti si i bit ćeš naš najveći ponos. Cijela moja porodica i ja znamo ko si ti, vrhunski profesionalac, ponos cijele zemlje, ponos cijelog svijeta (ima i onih koji te cijene, ali govore loše o tebi jer su crne pameti).

Ne moraš ništa dokazivati, sve se vidi. Mogu živjeti još 50 godina i neću vidjeti drugog poput tebe, vrhunskog profesionalca koji se potpuno posvetio i dao dušu svemu što je radio u fudbalu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ti si najbolji čovjek kojeg sam ikad upoznala, ići ću na kraj svijeta zbog tebe", poručila je sestra Cristiana Ronalda na Instagramu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.