Znao je proslaviti

Ludnicu nakon Hojbjergovog gola na tribinama Velodroma predvodio je niko drugi do Antonio Conte

Esmer Oštraković

Sjajnu utakmicu su sinoć u okviru posljednjeg kola grupne faze odigrale ekipe Marseille i Tottenhama, a pobjedu i prolaz dalje ostvarila je gostujuća ekipa.

Naime, ova grupa je bila najneizvjesnija barem u ovom posljednjem kolu, a postao je veliki broj mogućih kombinacija.

Na kraju je Marseille koji je u završnici utakmice žestoko krenuo naprijed, kažnjen golom u 95. minuti, te je ostao bez evropskog proljeća.

Nisu fudbaleri Marseillea dobili informaciju sa klupe da im itekako odgovara barem bod na utakmici jer bi to značiko da bi igrali Evropsku ligu.

Ovako, Tottenham je uspio ostvariti pobjedu golom koji je postignut duboko u sudijskoj nadoknadi utakmice.

Kao da je sreća ovaj put odlučila da ureći Contea i njegove nogometaše jer su na sličan način ostali bez pobjede u prošloj utakmici protiv Sportinga.

Upravo na toj utakmici Conte je dobio direktan crveni karton, te je ovu utakmicu moramo pratiti sa tribina i nije mogao davati upute igračima.

Velika nervoza osjetila se kad god je režiser odlučio prikazati Contea u krupnom kadru, te je jasno da mu je ova utakmica mnogo značila.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

A kako i ne bi kad je ulog bio ogroman, a na kraju je Conteova ekipa uspjela u onome po što je došla, a to su tri boda.

Kada je postignut gol za 1:2 krenula je ludnica u svečanoj loži, a predvodio ju je upravo Conte koji je itekako znao proslaviti ovaj gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.