PSG vodi u Torinu

Mbappe driblingom "uništio" odbranu Juventusa, a onda zabio golčinu

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a igraju trenutno na gostovanju protiv Juventusa meč šestog kola Lige prvaka.

Parižani su već ranije osigurali plasman u nokaut fazu Lige prvaka, ali jasno je da žele večeras u Torinu da osvoje sva tri boda kako bi osigurali prvo mjesto u grupi.

PSG je fantastično otvorio meč je u 13. minuti gosti su "zaledili" navijače Juventusa kada su poveli sa 1:0.

Igrači PSG-a ukrali su loptu na sredini terena, Messi ju je proslijedio za Mbappea koji je magijom "uspavao" defanzivce Juventusa, a zatim je sjajno pogodio za vodstvo gostiju od 1:0.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sjajan prodor i pogodak Mbappea pogledajte OVDJE.

Juventus večeras ne smije kiksati jer mu prijeti ispadanje iz Evrope ukoliko izgubi od PSG-a, a Maccabi ostane neporažen protiv Benfice jer će izraelski klub u tom slučaju u nokaut fazu Evropske lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.