Sporazumni raskid ugovora

Bivši selektor BiH nakon loših rezultata nije više trener PPD Zagreb

Esmer Oštraković

Bivši selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Ivica Obrvan, više nije trener PPD Zagreb, a to je sada i zvanično potvrđeno.

Naime, razlog jesu lošiji rezultati koje je PPD Zagreb ostvario u posljednje vrijeme, a to se posebno odnosi na Ligu prvaka.

U četiri utakmice Machineseeker EHF Lige prvaka, PPD Zagreb ima negativan bodovni saldo, te je došlo do sporazumnog raskida ugovora.

Obrvan je sa Zagrebom u četiri utakmice u Ligi prvaka osvojio samo tri boda, a to je daleko od ovogodišnjih ciljeva i ambicija koje klub ima.

Sve je potvrđeno i iz PPD Zagreb.

"Gospodinu Ivici Obrvanu želimo se zahvaliti na proteklih 18 mjeseci u kojima je s iznimnim profesionalizmom vodio našu prvu ekipu, pritom ostvarujući zacrtane ciljeve. Nažalost, broj osvojenih bodova u četiri domaće utakmice ovogodišnje Lige prvaka nije bio u skladu s klupskim ambicijama, što je u određenoj mjeri poremetilo naše ovosezonske planove te smo u dogovoru s gospodinom Obrvanom shvatili kako je stiglo vrijeme za reakciju s naše strane", rekao je direktor PPD Zagreb, Vedran Šupuković, te je dodao:

"Gospodinu Ivici Obrvanu želimo sve najbolje na profesionalnom i privatnom planu te mu se u ime svih naših igrača, osoblja i trenera od srca zahvaljujemo“, završio je Šupuković.

Prvi tim Zagreba će nakon odlaska Obrvana voditi pomoćni treneri Tončić Valčić i Denis Špoljarić, a još uvijek nije poznato ko će biti novi trener ekipe.

Ovaj dvojac će već u subotu voditi ekipu u prvenstvnom susretu sa KTC Križevcima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.