Ilić, Peras i Obad

U Gabeli imaju velike planove za budućnost

Čelnici NK GOŠK o poslovnoj saradnji razgovarali sa predsjednicom Dinama u Zagrebu

Samir Mlaćo
NK GOŠK je jesenji prvak Prve lige FBiH i sigurnim koracima korača ka Premijer ligi, no ne žele se u Gabeli zadovoljiti samo time.

Gabeljani su imali sjajnu polusezonu, u 15 utakmica su upisali 14 pobjeda i definitivno će pamtiti protekli period.

Ipak, na tome ne žele stati, s obzirom da žele u svakom pogledu klub dići na veći nivo.

Posla svakako ima, pa su čelnici GOŠK-a, tačnije predsjednik Lujo Ilić i sportski direktor Damir Obad danas boravili u Zagrebu.

Razlog je bio sastanak sa predsjednicom Dinama Vlatkom Peras koji je održan u glavnom hrvatskom gradu.

Kako su potvrdili iz NK GOŠK, razgovaralo se o mnogima temama, prije svega organizaciji kluba, u čemu Dinamo svakako može biti primjer mnogima.

Govorilo se i o poslovnoj saradnji dva kluba na većem nivou, te je očekivati konkretne korake već u skorijoj budućnosti.

Obje strane iskazale su zadovoljstvo kako je sastanak protekao i nadaju se uspješnoj saradnji u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Saznajemo i da je GNK Dinamo 'bacio oko' na jednog člana NK GOŠK, o čemu se danas također razgovaralo, no dvije strane nisu željele govoriti detalje u javnosti, smatrajući da to još uvijek nije potrebno.

"Idemo dalje, pravo velike korake", poruka je iz NK GOŠK putem zvanične stranice kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.