Kontroverzni par

Ponovo trudna Wanda šokirana slikom koju je Mauro objavio, tvrdi da nije primjerena za svačije oči

Edmir Škorić

Kontroverzna menadžerica Wanda Nara i njen suprug Mauro Icardi konstantno se pojavljuju u medijima. Čas ratuju, čas se mire, sad su zajedno, sad nisu, ali prema posljednjim informacijama iz Argentine - čekaju novo dijete.

Wanda je navodno ponovo trudna i po šesti put će postati majka, s tim da je to treće dijete sa argentinskim napadačem koji trenutno igra u Turskoj.

Par je ponovo zajedno i navodno je upravo njena trudnoća razlog što su odlučili obnoviti svoju ljubavnu vezu.

Wanda Nara je u međuvremenu bijesna što je Mauro objavio neke njihove intimne fotografije s putovanja na kojima su pokušavali obnoviti vezu. Nara smatra da neke slike treba da ostanu rezervirane za privatnost i da nisu za svačije oči.

Odnosi se to i na jednu fotografiju na kojoj se par strastveno ljubi na Maldivima.

Na Maldivima su iskazivali ljubav, ali to je ipak za vlastitu arhivu, a ne za javnost

Ta je fotografija Wandi jako zasmetala. Jer ona se trudila ne samo za deset godina braka, sreću i ostalo, nego i za porodicu koju su stvorili, dok je Mauro objavljujući te slike želio da dokaže koliko se vole. A zapravo je izazivao sve veći bijes i kod nje i njihovih fanova.

Podsjetimo, Icardi je navodno imao aferu s Chinom Suarez što je nazvao dječijim glupostima.

I dok mnogi nagađaju da li je Wanda zaista trudna, da li je ponovo s Maurom ili ne, ona se vratila u Buenos Aires i nastavila da objavljuje provokativne fotografije.

"Dobro jutro", rekla je Wanda Nara u objavi u kojoj se pojavila dokona, naizgled bez odjeće, ali pokrivena, u krevetu. To je izazvalo slap reakcija među njenim pratiteljima koji spekuliraju o sentimentalnoj situaciji poslovne žene, uz komentare za i protiv njezine veze s L-Ganteom ili ostanka sa suprugom.

"Vrati se kući i probudi se pored svoje djece", jedan je od komentara, dok u drugom piše: "Jao ženo, kako si ti nisko pala", a većina joj postavlja pitanja o Icardiju i reperu L-Gentu s kojim je bila.

"Vrati se da se brineš za onu djecu koja nisu kriva", napisao jo je jedan od fanova. Neki smatraju da njen život gubi svaki smisao i da bi trebala da najzad odluči ko je i sa kim želi da bude, barem za dobrobit svoje djece.

A prošlost Wande je kontroverzna i burna. Podsjetit ćemo da ju je od bivšeg supruga Maxija Lopeza "ukrao" Mauro Icardi. Tada su bili saigrači i prijatelji, ali Icardi nije mario za to, već je isključivo želio Wandu. Ona je pristala biti s njim, rodila mu dvoje djece, a čini se da je na putu i treće, mada to tek treba da se potvrdi. U međuvremenu ne prestaju razne glasine i kontroverze kojima je slavni par odavno okružen.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.