Neviđeni papučar i veza kao u osnovnoj školi: Icardi ponovo sve oprostio Wandi
Za Icardija ne važi ona: "Nije život jedna žena."

Po ko zna koji put

Neviđeni papučar i veza kao u osnovnoj školi: Icardi ponovo sve oprostio Wandi

E. Ganibegović

Više ni sami ne znaju koliko su se puta rastajali ni mirili, ali jasno je da su dosadili "i Bogu i narodu". Palo je novo pomirenje Wande Nare i Maura Icardija.

Kontroverzna menadžerica i fudbaler Galatasarayja ponovo su zajedno, a to je Icardi potvrdio objavom na Instagramu.

Njih dvoje su otputovali na Maldive kako bi sami uživali u odmoru, dok je u toku pauza zbog Svjetskog prvenstva u Kataru na koje Icardi očekivano nije pozvan.

Icardi je objavio dvije fotografije s Wandom na Instagram na kojima se grle, te je jasno da su ponovo zajedno. 

[related]https://www.instagram.com/p/ClWJhe7IaL6/?utm_source=ig_web_copy_link[/related]

"To nije bila žena mog života, to je bio moj život pretvoren u ženu. Disneyjeve priče imaju i druge sezone. Volim te Wanda Nara", napisao je Argentinac.

Oglasi

Podsjetimo, Icardi je navodno imao aferu s Chinom Suarez što je nazvao dječijim glupostima.

Ipak, ove svađe i pomirenja, a naročito javne, su djetinjaste i vjerovatno ni djeca u osnovnoj školi nemaju ovako nestabilne veze.

Nedavno je o njima dvoje u jednom intervjuu govorio i bivši argentinski fudbaler, saigrač Icardija i suprug Wande, Maxi Lopez.

"Malo sam se iznenadio, ali najvažnije je da oni riješe svoje probleme za svoj mir, a posebno za djecu. Ovo je važno. Fokusiram se na svoju djecu, važno je da se osjećaju dobro, a ako mogu nečim pomoći, tim bolje", istakao je.

Novinari očito nisu dobili ono što su htjeli, pa su onda Maxija direktno pitali za Icardija. On je poslao jasnu poruku kako s njim nema ništa.

"Nemam ništa s njim, nego samo s majkom svoje djece. Svi moramo raditi kao tim jer djeca moraju biti dobro, pravilno odrastati i imati budućnost. Moramo raditi na tome da im pružimo mir i tišinu", zaključio je Lopez.

Top Komentari

Umbressa
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Top24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti