Icardi bi joj sve oprostio: Wanda se fotografisala u kadi kao od majke rođena

Objavila provokativne fotografije

Icardi bi joj sve oprostio: Wanda se fotografisala u kadi kao od majke rođena

A. Čaušević

Wanda Nara je odlučila da počasti svoje fanove novom pikantnom fotografijom. Čini se da to njenom partneru Mauru Icardiju previše ne smeta i sve bi joj oprostio da ostane u njenom zagrljaju. 

Icardi i Wanda su posljednju u moru svađa ostavili iza sebe te su nekoliko dana proveli na Maldivima kako bi nadoknadili propušteno iz posljednjih mjeseci.

Oboje su posljednjih dana objavili niz fotografija sa Maldiva. Izbjegaju da objave zajedničku fotografiju, ali je jasno da dane provode zajedno.

Wanda je Icardiju oprostila prevaru, a čini se da je i napadač Galatasarya spreman na sve samo da influenserica ostane uz njega.

Proteklih sedmica Wanda je imala avanturu sa pjevačem L-Ganteom, čak su zajedno bili u krevetu, ali je Icardi na to sve zažmirio.

Oglasi

Sada je Wanda otišla korak dalje i objavila je eksplicitnu fotografiju kako se kao od majke rođena kupa u kadi. Fotografiju pogledajte ovdje.

Inače, Wanda je ostala na egzotičnoj destinaciji te uživa u odmoru, dok se Mauro vratio u Istanbul gdje će se pripremati za nastavak sezone sa Galatasarayem.

Veza između ovog para je velika enigma i nemoguće je reći da li su zajedno ili ne pošto se njihov status mijenja iz dana u dan.

Iako 35-godišnja Argentinka na Icardija gleda kao bivšeg vijesti iz Argentine govore drugačije jer su navodno tokom izleta na Maldive djecu ostavili kod Wandine majke.

Oglasi

Njih dvoje su u braku bili osam godina do definitivnog raskida koji se desio u septembru. Ipak, posljednji događaji govore da bi moglo doći do novog pomirenja.

To je ono što najviše želi i Maxi Lopez s kojim je Wanda bila u braku prije nego što je otišla sa Icardijem.

"Pomirenje između njih je dobrodošlo, ali mir djece nema cijenu", bile su riječi Lopeza kojem je Wanda rodila troje djece.

"Sve što želim je da djeca budu izostavljena iz problema odraslih. Odrasli moraju međusobno rješavati probleme bez uplitanja mališana Ništa više", poručio je argentinski napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije