Palo pomirenje, a onda Wanda Nara ponizila Maura Icardija
Foto: Instagram

Baš pravi papučara od njega

Palo pomirenje, a onda Wanda Nara ponizila Maura Icardija

E. Ganibegović

Wanda Nara i Mauro Icardi su se pomirili po ko zna koji put, a kontroverzna menadžerica sada je našla indirektan način da od njega napravi papučara, odnosno da ga ponizi i to preko Instagrama.

Prije nekoliko dana Mauro Icardi je objavio zajedničku fotografiju s Wandom Narom i opisom je potvrdio da su ponovo zajedno. 

"To nije bila žena mog života, to je bio moj život pretvoren u ženu. Disneyjeve priče imaju i druge sezone. Volim te Wanda Nara", napisao je Argentinac u opisu fotografije.

Nakon svega, ona je ipak našla način da ga javno ponizi i to na jako indirektan način.

Naime, Mauro Icardi je objavio je još jednu fotografiju s Wandom na svoj Instagram profil.

Oglasi

Ovaj put je u opis napisao: "Nekoliko dana u raju".

Wanda je nakon toga objavila identičnu fotografiju, samo bez Maura na njoj. "Maldivi", glasio je njen opis.

Čini se da je Mauro zaljubljen toliko da joj po ko zna koji put sve prašta, a inostrani mediji su posljednje objave na društvenim mrežama ocijenili kao "papučarske". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi