Za narednu godinu očekuje se još veći broj članova. Foto:NK Čelik

Redovna sjednica Skupštine kluba 22. decembra

Navijači i simpatizeri NK Čelik na Skupštini kluba moći će obnoviti svoje članstvo

Dino Kurbegović

Kao što smo već pisali, redovna sjednica Skupštine NK Čelik iz Zenice bit će održana 22. decembra u 18 sati. Osluškujući prijedloge članova, klub je odlučio da se ranije krene s učlanjenjem u klub za narednu godinu.

Ovo će sigurno biti prilika za sve članove da obnove svoje članstvo na Skupštini kluba, pogotovo za članove koji stanuju u inostranstvu, te koji će za praznike biti u Zenici.

Također, učlanjivanje će se nastaviti i naredni dan, u petak (23.12.) u periodu od 08:00 do 16:00 sati u prostorijama stadiona Bilino polje, kao i naredne sedmice u istom periodu, te nakon novogodišnjih praznika.

Svi članovi će prilikom učlanjenja svoju člansku karticu dobiti na licu mjesta, te će tako izbjeći dodatno čekanje za izradu članske kartice. Kada je u pitanju cijena po kategorijama to iznosi: I kategorija (zaposleni i punoljetni članovi) – 60,00 KM, II kategorija (nezaposleni, studenti, učenici, žene, osobe sa invaliditetom, penzioneri) – 40,00 KM, III kategorija (maloljetni) – 20,00 KM i IV kategorija (VIP članovi) – 600,00 KM. Prema podacima sa zvanične stranice kluba, zaključno sa 17. novembrom ove godine se u klub učlanilo 610 osoba što je veći broj nego prošle sezone, a Uprava kluba nada se da će u narednoj godini taj broj biti još veći.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Zenički klub je podsjetimo početkom mjeseca svojim članovima poslao izvještaj o izvršenju budžeta za tri kvartala u ovoj godini, a na Skupštini kluba članovi će imati priliku i da vide kompletan izvještaj za ovu godinu.

Nema sumnje da je naredna godina za NK Čelik veoma značajna, jer se očekuje da klub uđe u viši rang takmičenja (Prva liga FBiH), ali i da se odblokira glavni račun kluba, što bi prema mnogima bila najveća pobjeda kluba u posljednjih 20-tak godina. Mnogo izazova je pred klubom s Bilinog polja, a navijači se nadaju pozitivnim ishodima, te vraćanju kluba na staze stare slave u narednom periodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.