Zakazana redovna sjednica Skupštine NK Čelik
Zeničani iza sebe imaju uspješnu godinu, a klub će rezultate, ali i planove svojim članovima predstaviti na redovnoj sjednici Skupštine

Nekoliko zanimljivih tačaka na dnevnom redu

Zakazana redovna sjednica Skupštine NK Čelik

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik u procesu je stabilizacije i vraćanja kluba na staze stare slave. Mladi ljudi koji su klub preuzeli prije dvije godine krenuli su od najnižeg ranga takmičenja sa ciljem vraćanja dugova, te povratka povjerenja u ponos svih Zeničana.

Mnoge stvari su odrađene u proteklom periodu, a posebno u tekućoj godini. S tim u vezi klub je zakazao redovnu godišnja sjednica Skupštine, koja će se održati u četvrtak 22. decembra u restoranu Tapas (Staro pozorište) u 18 sati.

Na dnevnom redu, kojeg potpisuje predsjednik Nadzornog odbora Kemal Islambegović će biti ukupno 11. tačaka, od kojih izdvajamo tačke 6, 7, 8 i 9, gdje će se govoriti o verifikaciji imenovanja generalnog direktora kluba, razmatranje i ostavka člana Upravnog odbora, izvještaj Upravnog odbora, izvještaj o sportskim rezultatima i planovima za naredni period, te o blokadama na glavnom računu.

Nogometaši Čelika polusezonu u Drugoj ligi FBiH, grupa "Centar" završili su na prvoj poziciji, te su najozbiljniji kandidat za osvajanje prvog mjesta, te plasman u doigravanje za ulazak u 1.ligu FBiH, što je cilj kluba u ovoj sezoni. Treba istaći da su crno-crveni izborili i plasman u 1/8 finala Kupa BiH, gdje će im protivnik na Bilinom polju 18 ili 19. februara biti Radnik iz Bijeljine.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Prozivka kluba s Bilinog polja očekuje se početkom januara, kada će šef stručnog štaba Armin Duvnjak zajedno sa svojim pomoćnicima izvršiti prozivku igrača, te predstaviti plan i program priprema za proljetni dio sezone.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi