Jedan meč u utorak, tri u srijedu

Poznate satnice mečeva četvrtfinala Kupa BIH, te službena lica

Samir Mlaćo
U utorak i srijedu igraju su susreti četvrtfinala Kupa naše zemlje u nogometu. Program otvaraju na Grbavici Željezničara i Zvijezda Gradačac.

Susret se igra od 18 sati, a sa Grbavice su saopštili da će učiniti sve da očiste snijeg, kako na stadionu, tako i prilaze ka stadionu. Zatvorena će biti južna tribina.

Pravdu na ovom meču će dijeliti Dragan Kesić iz Gradiške, a njegovi pomoćnici su Tarik Mulasmajić iz Tešnja i Boris Dujmović iz Mostara. Četvrti sudija je Dražen Marić iz Bijeljine.

U srijedu su na programu tri meča.

Od 13 sati u Srebreniku igraju Tuzla City i Rudar Prijedor.

Na centru će se naći Musa Mateo iz Čitluka, a pomoćnici su mu Jure Musa (Čitluk) i Davor Maksimović (Doboj). Četvrti sudija je Darko Gedžić iz Brčkog.

Od 16 sati u Bijeljini igraju Radnik i Zrinjski. Glavni sudija je Benjamin Deljković iz Sarajeva, dok su njegovi pomoćnici Edin Redžović (Sarajevo) i Davor Vukašinović (Rogatica). Četvrti sudija je Elvedin Topuzović iz Tuzle.

Program zatvaraju od 18:30 sati u Modriči Sloga Doboj i Velež.

Na centru će se naći Aleksandar Njegomirović iz Prnjvavora, a pomoćnici su mu Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva i Bojan Makarić iz Bijeljine. Četvrti sudija je Miloš Gigović iz Gradiške.

Nadamo se kvalitetnom nogometu, no jasno je da će tereni biti u veoma teškom stanju. Proteklog vikenda svi susreti su ipak odigrani, iako je bilo problema, tačnije promjena satnica i slično.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Treba istaći da će svi susreti biti u direktnom prenosu na Arena TV.

Trofej Kupa brani FK Velež Mostar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.