Američka starleta bila na Emiratesu

Kim Kardashian sinoć je snimala samo jednog igrača Arsenala, a zna se i kojeg

Endin Čaušević

Američka starleta Kim Kardashian glavna je tema fudbalske javnosti nakon što se sinoć neočekivano pojavila u VIP loži stadiona Emirates gdje je gledala utakmicu Arsenala i Sportinga iz Lisabona. Također, mnogi su vidjeli da je snimala samo jednog igrača Topnika, te se zna o kome je riječ.

Arsenal je sinoć neočekivano ispao u osmini finala Evropske lige jer je nakon 120 minuta meča rezultat bio 1:1, a nakon toga Sporting je na penale uspio da pobijedi i prođe u narednu rundu ovog takmičenja.

No, fudbal sinoć baš i nije bio u centru pažnje i to zbog Kim Kardashian koja se neočekivano pojavila na tribinama Arsenalovog stadiona.

Ona je sa sinom bodrila londonski klub i iskoristila je boravak u glavnom gradu Engleske kako bi došla na ovu utakmicu.

Kim Kardashian u Londonu boravi već neko vrijeme gdje se nalazi na snimanju jednog dokumentarca, a dolazak na meč Arsenala bilo je iznenađenja za njenog sina koji je očito veliki navijač Topnika.

Američka starleta ne prati baš mnogo fudbal, ali sinoć je sigurno uživala na Emiratesu koji je bio kao i uvijek ispunjen do posljednjeg mjesta.

Kim je bila i dosta aktivna na drušvenim mrežama tokom utakmice i objavila je nekoliko fotografija i pokazala da sa sinom Saintom uživa na Emiratesu.

No, također mnogi su vidjeli da ona nije previše snimala teren i da je to uradila tek jednom kada su se izvodili penali.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Kim je snimala samo jednog igrača Arsenala na ovoj utakmici, a to je bio Bukayo Saka koji je uspio da pogodi s bijele tačke.

@mufcdan This means more than a win #kimkardashian #saka #arsenal #afc #football ♬ original sound - mufcdan

Na kraju igrači i navijači Arsenala nisu imali razloga za slavlje jer je Sporting uspio da slavi na penale i plasira se u četvrtfinale, a Topnicima sada ostaje maksimalno da se fokusiraju na bitku za prvaka Engleske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.