Kim Kardashian na Emiratesu, navijači Arsenala su na pameti imali samo jedno

Brojni komentari

Kim Kardashian na Emiratesu, navijači Arsenala su na pameti imali samo jedno

E. Škorić
Teme:

Američka glumica, preduzetnica moditel i rijaliti zvijezda, Kim Kardashian, sinoć je s tribina Emiratesa pratila duel Arsenala i Sportinga.

Arsenal je ugostio Sporting u revanšu osmine finala Evropske lige i na kraju neočekivano ispao nakon penal drame. Topnici su poveli protiv Sportinga Xhake u 19. minuti, ali je Pedro Goncalves u 62. minuti postigao eurogol tako što je Ramsdalea lobovao sa centra.

Londonski tim nije uspio da zabije gol do kraja meča, a ni u produžecima iako je bio mnogo bolji, da bi promašeni jedanaesterac u raspucavanju Gabriela Martinellija eliminisao Topnike, pa će tako umjesto njih svog rivala danas u žrijebu čekati tim Sportinga.

Arsenal je bodrima i slavna Kim Karadshian u društvu sina koji je na sebi nosio dres londonskog tima.

Jedna od najslavnijih žena na svijetu u društvu sina prati ogled Arsenala i Sportinga u Evropskoj ligi u četvrtak navečer na stadionu Emirates u Londonu.

Jedna od najpoznatijih žena na svijetu boravila je u Londonu na snimanju dokumentarca, pa je iskoristila priliku da posjeti stadion Arsenala i odgleda utakmicu sa Sportingom. S njom na tribinama bio je i njen sinčić Saint West koji je veliki navijač Topnika.

Navijači Arsenala u šali su reagovali na fotografije Kardashian uz komentare kako "Mi imamo samo jednu Kim", pritom misleći na bivšeg igrača Kima Kallstroma.

Švedski veznjak, koji je upisao 131 utakmicu za svoju zemlju, drugu polovinu sezone 2013./14. neslavno je proveo na posudbi iz Spartaka iz Moskve.

"Radije bismo imali Kim Kallstrom nego Kim Kardashian", napisao je jedan od navijača na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Ovo sam čitao kao Kim Kallstrom i iskreno mislim da bi on bio više vrijedan vijesti", dodao je jedan od navijača.

Bilo kako bilo, Kim nije pomogla Arsenalu, čiji nogometaši su svakako razočarani, ali okreću se sada onome najvažnijem - pokušaju da se ostane na prvom mjestu i osvoji naslova engleskog prvaka. Topnici i dalje imaju pet bodova više u odnosu na Građane, ali još smo daleko od kraja prvenstva i još nas čeka dosta neizvjesnosti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti