Bournemouth ostvario pobjedu u gostima

Zvijezda Tottenhama nakon 22 minute ponižena, zatim izviždana od domaćih navijača

Esmer Oštraković

Fudbaleri Tottenhama napravili su veoma negativno iznenađenje za svoje navijače u okviru 31. kola Premiershipa na domaćem terenu, jer su poraženi od Bournemoutha sa 3:2.

Krenulo je dobro za Tottenham koji je od 14. minute imao vodstvo do 1:0, a strijelac je nakon asistencije Perišića bio Son.

U 38. minuti Vina postiže gol i vraća stvari na početak, te se sa rezultatom 1:1 otišlo na odmor i očekivalo se da Tottenham do kraja utakmice ostvari pobjedu.

Ipak, odmah u 51. minuti Solanke postiže gol i to je bio prvi šok za navijače, ali i igrače Tottenhama jer su jurili zaostatak.

U 88. minuti Tottenham stiže do poravnanja, a strijelac je bio Danjuma, a u 95. minuti totalni šok za domaće navijače.

Ouattara je postigao gol za pobjedu Bournemoutha, a to je nešto što se niko danas nije nadao.

Užasan dan imao je defanzivac Tottenhama Sanchez koji je ušao u igru, te je zamijenjen nakon samo 22 minute provedene na terenu.

Sanchez je u 35. minuti ušao u igru umjesto povrijeđenog Clementa Lengleta. Međutim, gosti su imali vodstvo do 58. minute, kada je trener Cristian Stellini odlučio izvesti upravo ovog Kolumbijca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dok je Sanchez izlazio iz igre, cijeli stadion mu je zviždao, a to su naravno stvari koje nijedan fudbaler ne želi doživiti.

Njegovi navijači su mu tako priredili jako ružan trenutak, te mu je malo nedostajalo da krene plakati na klupi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.