Vozi se u tramvaju, a trenira jedan od najbogatijih klubova današnjice

Pojedinci 'ne pate' za luksuzom

Vozi se u tramvaju, a trenira jedan od najbogatijih klubova današnjice

S. Mlaćo
Burno je bilo u Tottenhamu u proteklom periodu. Zbog serije loših rezultata ceh je platio menadžer Antonio Conte.

Tottenham još uvijek nije pronašao njegovog nasljednika pa su privremena rješenja Ryan Mason i Cristian Stellini, dosadašnji pomoćnici italijanskog trenera.

O njima se puno i ne zna, a zanimljivo da su kamere zabilježile kako kao prevozno sredstvo koristi tramvaj, kao i većina stanovnika Londona.

Tottenham boss on the train in London. This man can afford any car in the world, but travels on the train, just like most Londoners.

Posted by Rahman Osman on Tuesday, April 11, 2023

Stellini sebi može priuštiti vjerovatno bilo koji automobil na svijetu, no nije od onih koji 'pate' za tim.

Zbog toga će sigurno i osvojiti brojne simpatije navijača.

Oglasi

Do tada u Tottenhamu traže pravo rješenje.

Daniel Levy, predsjednik londonskog tima, traži novog trenera za narednu sezonu, a prema pisanju The Suna, njegov izbor je Vincent Kompany.

Čelnik Spursa je veoma zadovoljan načinom na koji je Belgijanac do sada vodio Burnley, ali i činjenicom da je cijenjen u očima Pepa Guardiole.

Štaviše, spomenuti izvor najavljuje da bi Vincent Kompany bio spreman za pregovore sa Tottenhamom, jer strahuje da njegova trenutna ekipa nema potrebna sredstva da izdrži u Premiershipu.

Burnley, koji ima niz od 19 utakmica bez poraza, vodi u Championshipu i ne može ga do kraja sezone uhvatiti trećeplasirani Luton Town, koji ima 19 bodova manje šest utakmica do kraja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vincenta Kompanyja, bivšeg defanzivca i kapitena tima Manchester Cityja, u junu 2022. doveo je Barnley, koji je ispao iz lige nakon šest sezona provedenih u eliti engleskog fudbala.

Prije ispadanja, klub je morao da otplati značajan dio posudbe od 73 miliona eura, te je bio prinuđen da proda nekoliko važnih igrača.

Top Komentari

AjmanMuj
Bili i ostali gospodski tim. Respekt za Stellinija
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi