Upustila se u zanimljivu avanturu

Srpkinja nova članica harema slavnog sportiste: Bila je siromašna, sada joj život "san snova"

Admin Čaušević

Slavni sportista i bivši šampion jedan je od rijetkih koji javno želi da ima dvije djevojke, a njegov "skromni" harem nedavno je i dobio novu članicu. U pitanju je izvjesna Michaela Jovanović. 

Jovanović je rođena u Austriji, ali se za nju bez dileme može reći da je Srpkinja pošto su joj roditelji tokom rata na prostoru bivše Jugoslavije izbjegli u Beč.

Michaelina porodica porijeklo vodi iz sela Duboko kod Jagodine, odakle joj je baka. Prije dvije godine živjela je siromošno, a sada za sebe kaže da živit najbolji život ikada.

"Prošla sam kroz mnogo loših stvari u životu koje ne možete ni da zamislite, ali sada sam dostigla tačku u svom životu za koji mogu da kažem: najbolji život ikada", navela je ona na društvenim mrežama.

Ona se nedavno upustila u zanimljivu avanturu te je pristala da bude druga djevojka slavnog boksera Davida Hayea koji je od ranije u vezi sa 30-godišnjom Sian Osborne.

Nakon što je Una Healy odlučila da digne sidro Haye je krenuo u potragu narednom članicom svog harema, a pronašao je u Michaeli.

Poznati 42-godišnji bokser je na društvenim mrežama već podijelio niz fotografija sa svojim djevojkama tako da njihova veza više nije tajna.

Michaela za koju britanski mediji nisu uspjeli otkriti koliko ima godina se ranije školovala kao kuharica, a 2015. godine je odlučila da npravi zaokreet.

Jedno vrijeme je radila kao fitness trener u Beču, zatim je otišla na Mallorcu gdje je bila angažovana kao plesačica i konobarica.

Do sada je kao što je i sama navela obišla 55 zemalja širom svijeta, posjetila je brojne egzotične destinacije, a novac zarađuje kao bloger za putovanja i fitnes.

Nedavno je bila na potovanju u Kostariki koje joj je donijelo i novu avanturu pošto je postala Hayeova djevojka. Kako će se Srpkinja snaći u svemu ostaje da se vidi...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.