Najveća 'faca' od svih: Dvije žene, a on sam i njima to uopšte ne smeta
Nekadašnji šampion teške i cruiser kategorije jedinstven je slučaj u svijetu sporta jer izlazi s dvije djevojke (Foto: Instagram)

David Haye u isto vrijeme s dvije žene

Najveća 'faca' od svih: Dvije žene, a on sam i njima to uopšte ne smeta

Midhat Šljivak

Nekadašnji šampion svijeta teške kategorije, Britanac David Haye (42), ima izuzetno interesantan privatni život i trenutno je u vezi s dvije djevojke kojima ne smeta činjenica da moraju dijeliti istog muškarca.

David Haye je nekada bio velika bokserska zvijezda. Bivši je WBA šampion teške kategorije i zaradio je dovoljno novca da živi mirno do kraja života.

Gdje su pare tu su i djevojke. Barem tako ljudi kažu, a Haye je pravi primjer za to jer on ima dvije djevojke s kojima izlazi u isto vrijeme i to im uopšte ne smeta.

David Haye i Sian Osborne koja je na Kostariki slavila svoj 31. rođendan (Foto: Instagram)

David je prvo otputovao sa Sian Osborne na odmor na Kostariku. Planirali su tamo proslavu njenog 31. rođendana, a ubrzo im se priključila i Una Healy.

Sian je s Davidom u vezi od 2020. godine. Uopšte joj ne smeta što je u njihovom društvu i 41-godišnja Una Healy i što joj Haye također posvećuje veliku pažnju.

Skupa uživaju i na odmoru. Fotografije su dokaz za sve, a David je nedavno rekao da apsolutno ne želi ništa otkrivati o svom privatnom životu.

Oglasi

David Haye uživa sa svoje dvije djevojke Sian i Unom (Foto: Instagram)

"Volim svoj privatni život zadržati za sebe", rekao je David Haye o nagađanima da je s obje djevojke u isto vrijeme i dodao je:

"Malo provociram ljude preko društvenim mreža. Ipak, ono što se dešava iza zatvorenih vrata između mene i djevojaka ostaje tamo. Ne želim uopšte da išta otkrivam", rekao je nekadašnji šampion.

Ovaj trio je pred novogodišnje praznike vrijeme provodio u Maroku. Njima je očigledno izuzetno lijepo kada su skupa i nema potrebe da se išta mijenja.

David Haye je boksersku karijeru završio 2018. godine porazom od Tonyja Bellewa, a u karijeri je na omjeru od 28 pobjeda i četiri poraza.

Bellew ga je dva puta pobijedio na kraju karijere, a ranije je gubio od Vladimira Klička za apsolutnog šampiona svijeta, te Carla Thompsona na samom početku karijere.

Najnovije vijesti