Hayeovoj sreći došao kraj! Ljubio je dvije istovremeno, pa dobio nogu, odlučio se za očajan potez

Čuveni bokser

Hayeovoj sreći došao kraj! Ljubio je dvije istovremeno, pa dobio nogu, odlučio se za očajan potez

Admin Čaušević

Problemi u raju za čuvenog boksera Davida Hayea koji je izbio u centar pažnje tako što je istvremeno imao dvije djevojke. Međutim, njegova sreća nije bila dugog daha. 

Na Valentinovo je Haye objavio fotografiju sa svoje dvije djevojke, pželio im je i sve najbolje. U pitanju su Sian Osborne s kom je bokser od ranije u vezi, te Una Healy.

Ipak, veza u troje nije potrajala predugo. Prva koja je digla ručnu je i posljednji član, Una Healy koja je obrisala sve zajedničke fotografije.

"Una nije očekivala da će njihova veza privući tolik pažnje. Dobila je dosta negativnih komentara. I odlučila je da nije vrijedno nastaviti", otkrio je izvor za Magazine OK!.

"Želi privatno prostora i odlučila je da se povuče iz veze. Sve je postajalo teže za nju. Tokom veze sa Davidom uživala je, ali sada su joj djeca prioritet. Želi na njih da se fokusira."

Oglasi

Nakon što je ostao bez jedne djevojke, Haye se odmah dao u potragu za drugom te se uz pristanak Sian Osbourne odlučio za očajan potez.

Naime, bivši svjetski prvak po WBA katerogiji je odlučio da potraži djevojku putem intereneta te je već na pojedinim aplikacijama otvorio profil.

Hayeu se očigledno osladio život sa dvije djevojke istovremeno. S obzirom na bogatstvo s kojim raspolaže (20 miliona dolara) neće biti iznenađenje ukoliko brzo pronađe novu partnericu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmziE-it4lq/?hl=en[/instagram]

David, Sian i Una su proteklih sedmica uživali na odmoru, objavljivali su i zajedničke fotogafije, a 41-godišnjka irska pjevačica je prva koja je odustala.

"Volim svoj privatni život zadržati za sebe", govorio je ranije čovjek koji je u bokserskoj karijeri na 32 meča upisao 28 pobjeda.

"Malo provociram ljude preko društvenih mreža. Ipak, ono što se dešava iza zatvorenih vrata između mene i djevojaka ostaje tamo. Ne želim uopšte da išta otkrivam", rekao je nekadašnji šampion.