Nekom nijedna, a njemu tri: Nezasiti David Haye proširio svoje ljubavno gnijezdo

Fotografije koje izazivaju sumnju

Nekom nijedna, a njemu tri: Nezasiti David Haye proširio svoje ljubavno gnijezdo

Admin Čaušević

U januaru je David Haye privukao ogromnu pažnju nakon što je potvrdio da je u vezi sa dvije djevojke, a čini se da je mjesec kasnije njegovo ljubavno gnijezdo dobilo još jednog člana.

Haye je, barem zvanično, u vezi sa pjevačicom grupe The Saturdays Unom Heyla te maneknkom Sian Osborn. Već neko vrijeme objavljuju zajedničke fotografije i tu više nema tajni.

Nekadašnji bokserski šampion u teškoj kategoriji je od 2020. godine u vezi sa 30-godišnjom Sian, dok im se 41-godišnja Una pridružila u oktobru tokom zabave na Ibizi.

"Ako fotografija govori hiljadu riječi, onda ova govori upravo ono što treba", bio je opis objave kojom je Haye potvrdio da ima dvije djevojke.

Ova veza za sada funkcioniše odlično, a posljednjih dana su počeli objavljivati fotografije sa još jednom damom.

Oglasi

Riječ je o izvjesnoj Linn Marie koja sluteći prema objavama na Instagramu voli fotografiju i putovanja.

Haye sa svoje dvije djevojke već neko vrijeme boravi u Kostariki gdje je i upoznao Linne poslije čega su i objavili zajedničke fotografije.

Da li će uskoro 42-godišnjak potvrditi da je njegovo ljubavzno gnijezdo postalo bogatije za još jednu djevojku ostaje da se vidi.

Mnogi su skloni reći gdje ima dima ima i vatre, pogotovo nakon zajedničkih fotografija pa i ne bi bilo iznenađenje da se i Linn priključi ovoj neobičnoj vezi.

"Volim svoj privatni život zadržati za sebe", rekao je David Haye prije nekog vremena.

"Malo provociram ljude preko društvenim mreža. Ipak, ono što se dešava iza zatvorenih vrata između mene i djevojaka ostaje tamo. Ne želim uopšte da išta otkrivam", rekao je nekadašnji šampion.

Haye je od bokserske karijere zaradio ogroman novac, njegovo trenutno bogatstvo se procjenjuje na 20-ak miliona dolara. Možda u tom grmu leži zec zašto je mamac za djevojke.

Najnovije vijesti