Džanan Musa za primjer

"Musa Turčine, nap**i se k****ne" slušao je u Beogradu, a sad je cijeloj Srbiji pokazao ko je zaista

Eldar Ganibegović

Džanan Musa trpio je brojne gnusne uvrede kada je s Real Madridom gostovao u Beogradu, a nakon večerašnje utakmice pokazao je navijačima Partizana, ali i cijeloj Srbiji kakav je ustvari.

Košarkaši Real Madrida plasirali su se na Final-Four Eurolige u litvanski Kaunas nakon što su večeras u majstorici savladali Partizan.

Iako je Partizan imao veliku prednost u glavnom gradu Španije, Real Madrid na kraju je slavio pobjedu od 98:94 i plasirao se među četiri najbolja tima u Evropi.

Veliki doprinos pobjedi Kraljevskog kluba dao je i bh. reprezentativac Džanan Musa koji je bio najefikasniji u ekipi Real Madrida jer je uspio meč da završi sa 20 poena, šest skokova i četiri asistencije.

U drugoj utakmici u seriji ova dva tima došlo je do velike tuče pred kraj u kojoj je učestvovao i sam Musa, pa je tako u trećoj utakmici u Beogradu dočekan surovo.

"Musa Turčine, na***i se k****ne" samo je dio onoga što su mu skandirali u Beogradu navijači Partizana, no Musa je večeras svima pokazao koliki je gospodin.

Nedugo nakon završetka utakmice objavio je nekoliko fotografija na Instagramu, a u opisu je uprkos svemu prvo čestitao Partizanu na dobroj sezoni.

"Bez riječi, želim čestitati Partizanu na sjajnoj sezoni! Ponosan na svoju braću i fanove! Ovo je za vas Madridiste, ovo je Real Madrid", napisao je Musa.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Pored Real Madrida plasman na Final Four Eurolige osigurali su još Barcelona, Olympiakos i Monaco.

Vidjet ćemo da li Džanan Musa sa svojim timom može do titule u Euroligi. Jasno je da će na tom putu biti jedna od glavnih uzdanica Kraljeva. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.