Tvrdi Fabrizio Romano

Još dvije zvijezde iz Chelseaja idu put Saudijske Arabije, Ziyech se pridružuje Ronaldu

Esmer Oštraković

Kako stvari stoje veliki broj aktuelnih fudbalera Chelseaja svoju karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji, a to itekako odgovara upravi ovog kluba.

Naime, jasno je da klubovi iz ove zemlje debelo preplaćuju igrače kako bi ih doveli u svoje redove, a mnogi igrači Chelseaja su im interesantni.

Nakon što je Kante sve dogovorio oko prelaska u ovu zemlju, još dva igrača su na pragu transfera u Saudijsku Arabiju.

Kako javlja Fabrizio Romano, Al Nassr i Hakim Ziyech su praktično na pragu dogovora kada je riječ o ličnim uslovima.

Radi se na posljednjim detaljima ugovora, a sada Chelsea očekuje zvaničnu ponudu za svog trenutnog fudbalera koji će biti igrač koji će se pridružiti Cristianu Ronaldu.

Ali, nije Ziyech jedini fudbaler koji bi u ovoj sedmici trebao svoju karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Kako prenosi isti izvor, poznati specijalista za transfere Fabrizio Romano i Kalidou Koulibaly će London zabijeniti Saudijskom Arabijom.

Naime, u Chelseaju se nadaju da će Koulibaly prihvatiti ponudu koju ima iz AL Hilala, a po kojoj bi dobio ugovor do 2026. godine.

Navodno i ovaj transfer se završava jako brzo, baš kao i onaj Ziyecha u Al Nassr.

U posljednje vrijeme se mnogo špekuliše i o odlasku Aubameyanga iz Chelseaja, a navodno bi i on mogao put Saudijske Arabije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.