Već su postali jedan od najpoznatijih mladih parova

Dok Sarajevo trpa Rumune, Dal Varešanović uživa na odmoru s kćerkom Amre Džeko

Eldar Ganibegović

Sarajevo je danas u prijateljskoj utakmici deklasiralo rumunskog prvoligaša, a za to vrijeme jedan od najboljih igrača ovog kluba uživa na odmoru sa svojom ljepšom polovinom.

FK Sarajevo nalazi se na pripremama u Sloveniji gdje je danas u prvoj kontrolnoj utakmici s uvjerljivio 5:0 savladao ekipu rumunskog Petrolula.

Izabranici Mirze Varešanovića pokazali su mnogo više od rumunskog predstavnika, te najavili da će u narednoj sezoni biti konkurenti na oba fronta, ali i u Evropi.

Sve to bez jednog od najboljih igrača. Dal Varešanović dobio je produženi odmor nakon obaveza u reprezentaciji i uživa sa svojom ljepšom polovinom.

Sin šefa stručnog štaba FK Sarajevo u vezi je s kćerkom iz prvog braka Amre Džeko, Sofijom Vicentijević, te su vrlo brzo postali jedan od najpoznatijih bh. parova.

Varešanović je na Instagramu objavio fotrografiju sa Sofijom, a komentari pljušte sa svih strana. U odjeljku komentara pojavilo se i ime same Amre Džeko.

Podsjetimo, Dal Varešanović iza sebe ima zaista sjajne dane. Prije devet dana debitovao je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine na gostovanju kod Portugala i igrao protiv nekih od najvećih zvijezda svjetskog fudbala, poput Cristiana Ronalda.

Vidjet ćemo da li će i naredne sezone nositi dres FK Sarajevo, s obzirom na to da je na sebe skrenuo pažnju iz Slovenije, Srbije, Belgije, Njemačke...

U minuloj sezoni je na 31 utakmici za FK Sarajevo postigao osam golova i dodao četiri asistencije. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.