Nije mogao to ignorisati

Dječak u Šibeniku opsovao Boga pored Kovačića, hrvatski reprezentativac odmah reagovao

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić prošle sedmice zvanično je potpisao za Manchester City, a potom je odlučio da dio ljetnog odmora provede u Hrvatskoj. Doputovao je u Šibenik gdje su mnogi željeli da se fotografišu s njim, ali sve je pokvario jedan dječak koji je opsovao Boga što je Kovačića izbacilo iz takta.

Kovačić je uspio napraviti još jedan nevjerovatan transfer, a nakon Intera, Real Madrida i Chelseaja sada ćemo ovog veznjaka gledati u dresu Manchester Cityja.

Manchester City je prošle sedmice zvanično predstavio Kovačića koji je stigao iz Chelseaja, te je odmah zadužio dres s brojem osam kojeg je prethodnih godina nosio Ilkay Gundogan.

Nakon što je obavio sve dužnosti oko potpisa ugovora i predstavljanja Kovačić se s porodicom uputio ka Hrvatskoj gdje će provesti određeni dio ljetnog odmora.

Kovačić već tradicionalno ljetuje na obali zemlje u kojoj je rođen, a tako je i ovog ljeta.

Vezni igrač Manchester Cityja izazvao je ogromnu pažnju kada se pojavio u Šibeniku. Mnogi su željeli da se fotografišu s njim ili dobiju autogram, a prevelika gužva baš Kovačiću i nije odgovarala.

Posebno uporna bila su djeca koja su čini se po svaku cijenu željela fotografiju s reprezentativcem Hrvatske.

No, jedan od dječaka je prevršio svaku mjeru kada je opsovao Boga što je Kovačić čuo. Hrvatski igrač se okrenuo i jasno mu poručio: "Nemoj da psuješ", te se vidjelo koliko ga je to izbacilo iz takta i naljutilo.

Poznato je da je Kovačić izuzetno posvećen vjeri i to ne krije, a takvo ponašanje ovog dječaka ga je vidno naljutilo. Sigurno je čuo šta mu Kovačić govori i nadati se da će poslušati zvijezdu Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Video se već pojavio i na društvenim mrežama, a mnogi su osudili dječaka zbog psovanja i poručili su njegovim roditeljima da moraju reagovati i posvetiti se više odgoju svog sina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.