Priprema se za novu sezonu

Perišić zaludio javnost fotografijom: Svi se pitaju da li je moguće da ovako izgleda s 34 godine

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić već danima je u centru pažnje javnosti jer svi nestrpljivo čekaju da saznaju gdje će on nastaviti karijeru i da li će se vratiti u splitski Hajduk. Za to vrijeme Perišić vrijedno trenira, a fotografija koju je danas objavio na Instagramu zaludila je njegove fanove.

Perišić se nalazi već neko vrijeme u Omišu na odmoru s porodicom, ali punom parom trenira i sprema se za novu sezonu.

Iako je ugovorom vezan za Tottenham do ljeta 2024. godine već sada je jasno da se hrvatski reprezentativac neće vraćati u londonski klub jer se već uveliko radi na njegovom raskidu ugovora.

Također, i navijači Hajduka su u transu i vrše pritisak na Perišića da se vrati na Poljud i potpiše za njihov klub, ali on još uvijek nije donio konačnu odluku.

Dok čeka rasplet situacije s Tottenhamom iskusni hrvatski reprezentativac vrijedno trenira, a danas je na Instagramu oduševio fanove fotografijom koju je objavio na storyju.

Perišić je objavio fotografiju iz teretane i svojim izgledom je oduševio sve. Iako ima već 34 godine on zaista izgleda nevjerovatno i jasno je da u punoj snazi dočekuje još jednu sezonu.

On je poznat po tome što uvijek ostavi zadnji atom snage na terenu, te je u vrhu igrača po pretrčenim kilometrima, no koliko trenira i vodi računa o svom tijelu najbolje se vidjelo tokom odmora u Omišu.

Također, u svom storyju Perišić je "prozvao" i nekadašnjeg saigrača iz Intera, Arthura Vidala, koji se također zna pohvaliti fotografijama iz teretane.

"Gdje si brate", napisao je Perišić, a Vidalov odgovor se još uvijek čeka.

Navijači Hajduka pomno prate Perišićeve objave, ali i svaki njegov korak tokom odmora u Hrvatskoj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, da li će se zaista desiti veliko čudo i Perišićev potpis za Hajduk već ovog ljeta ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.