Nazire se nova kriza

Georgina Rodriguez napravila potez kojim je Ronalda dovela pred svršen čin! CR ima samo jedan izbor!

Admin Čaušević

Nazire se nova kriza između Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez koja bi mogla značiti i kraj romanse koja traje od 2017. godine. 

Očekivanja vezana za okupljanje cijele porodice Aveiro na krštenju Valentine, kćeri Katie Aveiro i nećakinje Cristiana Ronalda su izazvale novi zemljotres u romansi slvanog Portugalca i njegove partnerice.

Prema nekim portugalskim medijima, igrač i Georgina Rodriguez neće biti prisutni na događaju koji je zakazan za 27. august na Madeiri.

Prije nekoliko sedmica govorilo se o mogućem zbližavanju porodice Aveiro i Georgine Rodriguez. Zapravo, prijedlog da se Valentina krsti na Madeiri viđen je kao prilika za okupljanje cijele porodice.

Katia Aveiro, sestra bivšeg igrača Real Madrida i pjevačica koja živi u Brazilu, bila je glavna zagovornica ovog susreta.

Međutim u emisiji 'Noite das Estrelas' na portuglaskom tv kanalu CMTV otkriveno je da Ronaldo ima obveze sa svojim klubom, Al-Nassrom, za taj datum. Zbog čega je prisutnost Georgine i djece na ceremoniji postala upitan.

Unatoč nagađanjima i nadi da će Georgina i djeca doći, Hugo Aveiro, Cristianov stariji brat, potvrdio je u izjavama za 'Diario da Madeira' da je prisustvo Ronaldove partnerice isključeno zbog njihovih obaveza u Saudijskoj Arabiji.

Odsutnost sa krštenja povećava prethodne napetosti između Georgine i porodice Aveiro, pojačavajući glasine o mogućim razdoru.

Bilo je za očekivati da kada već Ronaldo ne može doći, to urade Georgina i njihova djeca, međutim sada ni to neće biti slučaj.

Vijest je bez sumnje mnoge Rondolve i Georginine fanove ostavila u iščekivanju moguće konačne krize koja bi mogla i značiti kraj romanse sa Ronaldom.

Ronaldo je poznat kao neko koje jako vezan za svoju majku Dolores i upravo je ona ranije odlučivala s kim će biti slavni fudbaler pa neki mediji sada špekulišu da će dobiti ultimatum ili Georgina ili ostatak porodice.