Navela je i šta je uradio

Pakao za Antonyja se nastavlja - Javila se nova žrtva njegovog zlostavljanja

Esmer Oštraković

U posljednjih nekoliko dana Brazilac Antony glavna je tema javnosti u Engleskoj i to sa jako dobrim razlogom.

Naime, policija u Engleskoj pokrenula je istragu protiv njega, a razlog je taj što ga je njegova bivša djevojka optužila da je fizički nasrnuo na nju.

Jedan od najskupljih pojačanja u historiji Manchester Uniteda prolazi kroz najteži period u svom životu.

Na terenu mu ne ide onako kako se očekivalo, a sada je u centru pažnje i njegov privatni život i situacija je maksimalno ozbiljna.

Sada se sa sličnim optužbama javila i Ingrid Lana koja ima 33 godine i koja radi u banci.

"Pokušao je spavati sa mnom. Ja sam ga odbila, ali je odlučio da me gurne i udarila sam glavom u zid", rekla navodno Ingrid Lana.

Podsjetimo, prva je igrača Manchester Uniteda prijavila Gabriela koja tvrdi da ju je fizički zlostavljao.

Istraga je pokrenuta u Manchesteru, ali i Sao Paulu gdje ga je ona također prijavila.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji pišu da bi Antony mogao doživjeti sudbinu Masona Greenwooda ako se ispostavi da Gabriella ima dokaze, te da će ga klub u tom slučaju sigurno suspendovati.

Nije poznato koliko će istraga trajati, no ukoliko bude ikakvih pokazatelja da je bilo fizičkog nasilja Antony bi mogao biti odmah suspendovan u Manchester Unitedu što se nedavno desilo i Masonu Greenwoodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.