Preko noći mu se život pretvorio u pakao, prijeti mu totalni krah, a dobio je i najgori mogući poziv

Teški dani za igrača Manchester Uniteda

Preko noći mu se život pretvorio u pakao, prijeti mu totalni krah, a dobio je i najgori mogući poziv

Endin Čaušević

Do prije nekoliko dana njegov život je bio prema planu i programu, bio je spreman da ide na okupljanje reprezentacije, a onda šok. Bivša djevojka optužila ga je za fizičko nasilje, policija je pokrenula istragu i nakon toga dobio je najgori mogući poziv koji pokazuje kakav krah mu se sprema.

U pitanju je brazilski reprezentativac Antony koji inače nastupa u dresu Manchester Uniteda. Antony je i jedno od najskupljih pojačanja u historiji Crvenih đavola, no njegov život i karijera su sada u potpunosti ugroženi zbog optužbi koje su se pojavile.

Njegova bivša djevojka Gabriela Cavallin optužila ga je prije nekoliko mjeseci za fizičko nasilje, a sada je objavila navodne poruke koje joj je Antony slao, te fotografije povreda nakon fizičkog napada za kojeg ga optužuje.

Antonyjev život je preko noći promijenjen i umjesto svakodnevnog rasporeda i odlaska na okupljanje reprezentacije Brazila dobio je poziv iz policije da je istraga pokrenuta protiv njega u Brazilu, ali i u Manchesteru.

Brazilac se oglasio sinoć na društvenim mrežama tvrdeći da nije kriv i da vjeruje da će policija dokazati njegovu nevinost, no jasno je da već sada sve što se dešava ima itekaka odraz na njegovu karijeru.

Oglasi

Naime, ubrzo nakon potvrde da je policija pokrenula istragu Antony je dobio i najgori mogući poziv. Iz reprezentacije Brazila su mu saopštili da je izbačen za spiska za naredne utakmice i umjesto njega poziv je dobio Gabriel Jesus.

Antony neće igrati za reprezentaciju sve dok traje istraga i dok se ne dokaže da li je kriv ili ne. No, ono što je za njega najgore jeste da je to najvjerovatnije samo početak loših vijesti.

The Sun piše da će i Erik ten Hag vjerovatno maknuti iz ekipe Antonyja dok traje istraga i da on neće igrati dok se ne riješi taj skandal. Isto je bilo i s Masonom Greenwoodom kojeg je Manchester United svojevremeno suspendovao, a čini se da ista sudbina čeka i Antonyja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Umjesto njega u ekipi Uniteda šansu bi trebao dobiti Jason Sancho koji će vjerovatno igrati u početnom sastavu dok Antony bude van ekipe.

Za Brazilca su se stvari preko noći promijenile i na putu je da dotakne samo dno. Nada se da istraga neće trajati dugo i on je siguran da će se pokazati da je nevin i da su Gabrieline optužbe lažne.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tutumaca
Jedno veliko nista dobro je van basten i rekao na odlasku
0 0
amadeus21
On u suštini i ne treba da bude reprezentativac...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi