Odlično raspoloženi za meč

Džanan Musa bacio u trans publiku u Madridu na zagrijavanju, Hezonja ga baš "ispoštovao"

Endin Čaušević

Košarkaši Real Madrida otvaraju danas novu sezonu Endesa lige na svom parketu utakmicom protiv Zaragoze, a u centru pažnje pred sami početak meča našli su se Džanan Musa i Mario Hezonja zbog poteza sa zagrijavanja koji je oduševio prisutne u dvorani.

Real Madrid je odlično otvorio sezonu jer je prošlog vikenda uspio da osvoji trofej španskog Superkupa, a već danas Kraljevi su ugostili Zaragozu u okviru prvog kola Endesa lige.

Jasno je da je Real Madrid veliki favorit u današnjem okršaju protiv Zaragoze i sigurno je da Kraljevi i prvenstvo žele otvoriti pobjedom.

Utakmica u dvorani WiZink počela je u 12:30 sati, a naš reprezentativac Džanan Musa na parketu je od prve minute u ekipi Real Madrida.

Upravo se Musa našao u centru pažnje i prije samog početka utakmice jer je imao sjajan trenutak s Hezonjom tokom zagrijavanja.

Naime, Musa je pokazao da dobro barata loptom i nogama, te da zna i pimplati, no ono što je nakon toga uradio je malo ko očekivao.

Musa je potom izveo dodavanje bez gledanja u stilu Ronaldinha, a spreman za takav pas bio je upravo Hezonja koji je na kraju postigao koš na oduševljenje navijača Real Madrida.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Navijači su aplauzom pozdravili potez Muse i Hezonje koji je pokazao da je balkanski dvojac itekako raspoložen za današnji meč, te se nadamo da će i na meču protiv Zaragoze nastaviti da oduševljavaju svojim potezima.

Kao što smo napomenuli Musa igra od prve minute protiv Zaragoze, dok će Hezonja čekati s klupe svoju šansu na ovom meču. Također, na parketu od prve minute u ekipi Zaragoze je i Emir Sulejmanović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.