Nju nije prekrio

Lijevu nogu obojio u crno, objasnio zbog čega, pa pokazao tetovažu koja je sve iznenadila

Endin Čaušević

Lionel Messi nije često davao intervjue u svojoj karijeri, ali odlaskom u Sjedinjene Američke Države i to se promijenilo. Messi je dao prije nekoliko dana intervju koji je sve oduševio jer se pokazalo koliko je on opušten i spreman za šalu, a jedan detalj kada je pričao o svojim tetovažama se posebno našao u centru pažnje.

Odlazak u Inter iz Miamija donio je Messiju dosta drugačiji i mirniji život nego što je to bilo svih ovih godina dok je nastupao za Barcelonu i PSG.

Sada ima dosta više vremena za porodicu, ali i privatnost i normalne izlaske jer ga u Miamiju ne prepoznaju toliko kao što je to slučaj u Evropi.

Koliko Messiju prija odlazak u Ameriku pokazao je i intervju koji je dao prije nekoliko dana u izuzetno opuštenoj atmosferi što od najboljeg igrača svih vremena ranije nismo imali priliku da vidimo.

Messi je dopustio da se intervju snima u njegovoj kući i govorio je o mnogim stvarima. No, ono što je privuklo najviše pažnje jeste dio kada je pričao o svojim tetovažama, a posebno o tetovažama na lijevoj nozi.

Priznao je da je odlučio da dobar dio noge oboji u crno jer mu se nije sviđalo kako je tetovaža izgledala koju je ranije napravio, te je obojio u crno veći dio i ostavio je samo par značajnih tetovaža, a tu je i grb Barcelone.

To je posebno oduševilo navijače katalonskog kluba gdje je Messi proveo najbolje dane svoje karijere. Iako je prije dvije godine napustio Barcelonu tetovaža je još uvijek tu, a on je objasnio i zašto.

"Uradio sam tu tetovažu kako bi pokazao ljubav prema klubu koji me 'stvorio'. Tu su još lopta, broj deset i Argentina. Crna boja? Prekrio sam tetovaže koje mi se iskreno nisu svidjele. Zato sam ovako u crno obojio nogu i ostavio stvari koje su mi bitne", rekao je Messi.

Također, ubrzo se pojavila i fotografija koja pokazuje kako je Messijeva tetovaža izgledala prije nego što ju je sakrio jer mu se nije svidjelo kako je to na kraju ispalo.

Messi na tijelu ima još nekoliko tetovaža koje su uglavnom posvećene porodici, alii vjeri.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.