Nisu baš optimisti

Danci testirali semafor pred meč s Bayernom, postavili rezultat i strijelce: Zar ih se toliko boje?

Edmir Škorić

U utorak navečer Kopenhagen dočekuje Bayern u drugom kolu Lige prvaka, a čini se da u redovima danskog velikana nisu pretjerano optimistični pred dolazak Nijemaca.

Kopenhagen je u prvom kolu imao velikih 2:0 u Istanbulu, no na kraju je s igračem manje primio dva gola i osvojio samo bod.

Istovremeno, Manchester United je na svojoj Allianz-Areni ugostio Manchester United sa 4:3 i došao do velike pobjede na startu grupne faze.

Sada slijedi duel Kopenhagena i Bayerna. Ovdje su gosti iz Minhena veliki favoriti, Danci naravno vjeruju da mogu da naprave čudo pred svojim navijačima, no očito u to ne vjeruju baš svi.

Naime, objavljena je fotografija večeras sa stadiona na kojem se testirao semafor, te je uočeno da je na njemu postavljen rezultat 0:4 nakon samo 12 minuta igre.

Još su čak upisani i strijelci, pa je tako Harry Kane dao golove u 3., 7. i 12. minuti iz penala, a Leroy Sane se u osmoj minuti upisao među strijelce.

Naravno, cilj je bio samo da se testira semafor, rezultat i strijelci su nasumice odabrani, ali opet, mnogi se na društvenim mrežama pitaju da li je moguće da se u Kopenhagenu toliko plaše Bayerna.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pod vodstvom Thomasa Tuchela Bayern nije toliko moćan, ima dosta kikseva, nedavno je u Leipzigu gubio sa 2:0 i jedva došao do boda.

Kopenhagen nije naivna ekipa, sasvim sigurno će učiniti sve da osvoji barem bod bez obzira što je veliki autsajder u sustrašnjem duelu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.