Kućni odgoj na nivou

Ferdinand u čudu gledao šta Son radi s mikrofonom, cijela Engleska priča samo o tome

Endin Čaušević

Son Heung-Min poznat je po tome da je jedan od najskromnijih fudbalera na svijetu i da su roditelji posebno pazili na njegov odgoj, a to je najbolje dokazala scena od prije nekoliko dana kada je i Rio Ferdinand u čudu gledao šta radi igrač Tottenhama.

Tottenham je u subotu u okviru osmog kola engleskog Premiershipa u gostima pobijedio Luton sa 1:0, a junak utakmice bio je Van de Ven koji je početkom drugog poluvremena postigao pobjedonosni pogodak.

Međutim, u centru pažnje nakon ove utakmice našao se kapiten gostujućeg tima Son Heung-Min koji je ponovo oduševio javnost.

Son je po završetku utakmice stao pred kameru kako bi dao izjavu i komentar na meč protiv Lutona, a tu su ga ugostili Rio Ferdinand i Peter Crouch koji su mu postavili nekoliko pitanja.

Nakon što su završili zahvalili su se Sonu na vremenu koji je izdvoji za njih, a potom je kapiten Tottenhama uradio nešto o čemu već danima bruji javnost u Engleskoj.

Mnogi su se oduševili načinom na koji je Son odložio mikrofon na stol i koliko je pažljiv bio, a to je sve pomno posmatrao i Ferdinand koji je bio oduševljen time.

Son je vće davno pokupio simpatije svojim skromnim ponašanjem, a i ovaj put pokazao je da su njegovi roditelji napravili sjajan posao kada je odgoj u pitanju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Video je na kraju TNT Sports objavio na društvenim mrežama ne sluteći da će upravo taj detalj postati glavna tema javnosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.