Sa slavnim fudbalerom se sprdaju, a njegova djevojka obukla prozirnu haljinu i sve pokazala

Edmir Škorić

Poznati fudbaleri vežu se uglavnom za manekenke, a takav je slučaj i sa španskim fudbalerom čija djevojka ima veliku popularnost na društvenim mrežama, baš kao i on sam.

Marc Bartra je jedan od najpraćenijih fudbalera na Instagramu, gdje obično dijeli svoj svakodnevni život sa svojih više od devet miliona pratilaca. Međutim, igrač Betisa s vremena na vrijeme bude i predmet šale svojih fanova i profesionalnih kolega.

Bartra je na Instagramu sada pokazao neobičan 'look' koji je izazvao razne reakcije. Katalonac je pozirao sa sivom majicom koja je bila pripijena uz tijelo, što je u kontrakstu s nekim vrlo širokim crnim farmerkama. Osim toga, majicu je strpao u pantalone i stavio kaiš iste boje.

Ova kombinacija je privukla pažnju, a neki su ga uspoređivali sa zločestim momcima iz 90-ih, drugi mu sugerišu da bi trebao odrasti i oblačiti se shodno svojim godinama, dok treći dodaju da je vrijeme da promijeni veličinu i da konačno nosi nešto u svojim veličinama.

Kako god bilo, istina je da je Bartra pokazao da ima odličan smisao za humor i da ne shvata šale na pogrešan način. Zapravo, i sam je na neke komentare odgovorio smijehom i dobrim vibracijama.

Poput njega, njegova djevojka Jessica Goicoechea je takođe privukla veliku pozornost novim objavama na društvenim mrežama, no one su blago rečeno kontroverzne.

Ponovo je pozirala u providnoj odjeći pokazavši svoje grudi. Atraktivna plavuša je već godinama u vezi sa Marcom Bartrom koji je trenutno igrač Betisa, a ostaće upamćen po golu iz 2014. godine kada ga je pored aut linije u finalu Kupa Kralja pretrčao Gareth Bale u duelu Barcelone i Reala.

Jessica često objavljuje provokativne fotografije i zbog toga privlači dosta pozornosti, zbog čega je njen dragi, Marc Bartra, ponekad u drugom planu, mada se i on trudi na Instagramu dobiti lajkove i komentare - svako na svoj način.

Barta je igrao na posudbi u Trabzonsporu, pa se ovog ljeta vratio u Betis sa kojim igra Evropsku ligu, no ove sezone se nije pretjerano naigrao i upisao je tek četiri nastupa.

Zbog povrede je propustio nekoliko posljednjih utakmica i nije poznato kada će opet biti na terenu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.