Djevojka bivše zvijezde Barcelone otišla je korak dalje, nosila prozirnu haljinu bez grudnjaka

Jessica je opet izazvala haos

Djevojka bivše zvijezde Barcelone otišla je korak dalje, nosila prozirnu haljinu bez grudnjaka

E. Škorić

Igrajući za Barcelonu, Borussiju Dortmund, Betis i Trabzonspor, mora se priznati da je 32-godišnji Španac imao zavidnu karijeru, ali posebno mu zavide na zgodnoj djevojci Jessici Goicoechei.

26-godišnja Jessica je španska influencerica koju prati više od 1,8 miliona pratitelja na Instagramu. Nedavno je upravo na Instagramu podijelila fotografije sa putovanja u Mallorci, ali mnoge je šokirala jer je imala na sebi prozirnu haljinu ispod koje se baš sve vidjelo.

Moglo se vidjeti da ispod nosi crne tangice, a da grudnjaka uopšte nema, pa su se kroz prozirnu haljinu nazirale bradavice.

"Ti si žena mojih snova", napisao joj je jedan od pratitelja, dok je drugi dodao da je jednostavno: "Božica, poslana s neba". "Bože, pošalji mi jednu ovakvu. Amen", napisao je treći.

Oglasi

Jessica često objavljuje provokativne fotografije i zbog toga privlači dosta pozornosti, zbog čega je njen dragi, Marc Bartra, ponekad u drugom planu.


Atraktivna plavuša je već godinama u vezi sa Marcom Bartrom koji je trenutno igrač Betisa, a ostaće upamćen po golu iz 2014. godine kada ga je pored aut linije u finalu Kupa Kralja pretrčao Gareth Bale u duelu Barcelone i Reala.

Marc Bartra je prošlu sezonu proveo na posudbi u Trabzonsporu našeg Edina Višće, a sada će s Betisom igrati u Evropskoj ligi.

Andalužani već u nedjelju igraju prvu ligašku utakmicu, pošto će gostovati Villarrealu, a prvu domaću utakmicu u La Ligi igraju 20. avgusta protiv Atletico Madrida.

Oglasi

Za očekivati je da zgodna Jessica bude na tribinama pošto često gleda utakmice svog dragog.

Oglasi