Navijači Copenhagena će imati šta za reći

Hojlund doveo Crvene đavole u vodstvo, a onda napravio neoprostiv grijeh!

Eldar Ganibegović

Prvi gol u večerašnjim mečevima Lige prvaka od 21 sat postigao je Rasmus Hojlund. Danac je nakon toga napravio i "neoprostiv" grijeh.

U okviru 4. kola Lige prvaka Manchester United večeras gostuje kod Copenhagena. Rezultat je promijenjen već u četvrtoj minuti.

Manchester United je stigao do vodstva. Lijepa akcija je odigrana, McTominay daje loptu kao na tanjiru Hojlundu koji zabija za 0:1.

Međutim 20-godišnji Danac je nakon postignutog pogotka napravio i grijeh koji mu navijači domaće ekipe vrjerovatno neće oprostiti.

Iako je u Copenhagen stigao kao 13-godišnjak iz Brondbyja, te tu započeo seniorsku karijeru i otišao u Sturm, vrlo emotivno je proslavio gol.

Sigurno je da se navijačima danskog prvaka to neće svidjeti i da će biti dosta komentara na to sve.

Kako je izgledao gol i proslava, pogledajte klikom OVDJE

Inače, u istoj grupi se u Minhenu sastaju Bayern i Galatasaray, a tamo je rezultat još uvijek 0:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Što se Hojlunda tiče, ovo je za njega već četvrti pogodak ove sezone u Ligi prvaka i može se reći da je prva zvijezda Crvenih đavola.

U domaćim takmičenjima zato ne briljira. Na deset utakmica nije postigao niti jedan gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.