Bruno više ne može da trpi kritike, u januaru napušta United u transferu koji će sve iznenaditi

Dao dozvolu agentu

Bruno više ne može da trpi kritike, u januaru napušta United u transferu koji će sve iznenaditi

E. Čaušević

Bruno Fernandes bio je junak u subotu jer je svojim golom donio pobjedu Manchester Unitedu protiv Fulhama i barem malo utišao svoje kritičare. No, engleski mediji pišu da Portugalac više ne može da podnese sve te silne kritike i da je odlučan već u januaru da napusti klub.

Manchester United ne briljira previše ove sezone, a upravo je Bruno Fernandes taj koji je na meti najvećih kritika jer su mnogi poručili da Portugalac ne zaslužuje biti kapiten Crvenih đavola i da je totalno van forme.

No, Bruno je u subotu dočekao svojih pet minuta kako bi utišao kritičare jer je u zadnjim sekudama meča protiv Fulhama postigao pogodak za pobjedu Manchester Uniteda.

Portugalac je koliko-toliko uspio da smiri strasti ljutitih navijača koji su itekako nezadovoljni njegovim igrama ove sezone, a čini se da to ostavlja veliki trag na njemu.

On je emotivno proslavio pogodak protiv Fulhama i vidjelo se koliko mu je to značilo. No, engleski mediji pišu da on više ne želi da svakodnevno trpi kritike i da je navodno spreman već u januaru da napusti Old Trafford.

Oglasi

Mediji na Otoku jutros pišu o tome da je Bruno Fernandes odlučan da napusti United nakon prvog dijela sezone, a ono što je iznenadilo mnoge jeste da bi njegova nova destinacija mogla biti Saudijska Arabija.

Portugalski veznjak ima na stolu nekoliko izuzetno bogatih ponuda iz te zemlje, a pored svih dešavanja na Old Traffordu čini se da je mnogo bliži odlasku nego ostanku u Manchester Unitedu.

The Sun piše da je Bruno dao zeleno svjetlo agentu da pregovara sa zainteresovanim klubovima i da je spreman da već u januaru spakuje kofer ukoliko dođe zadovoljavajuća ponuda.

Navodno, najveći interes pokazao je Al Nassr gdje već igra Cristiano Ronaldo, no Brunu bi u svojim redovima rado vidjeli Al Hilal, Al Ahli i Al Ittihad i sigurno je da nas čeka velika borba oko toga ko će mu ponuditi najviše novca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, ovaj 29-godišnji fudbaler s Unitedom ima ugovor do ljeta 2026. godine, a ukoliko odluči da ide špekuliše se da bi Crveni đavoli mogli da inkasiraju preko 70 miliona eura što uopšte nije loša cifra.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi