Tako se to radi

Ranieri u tunelu čekao Allegrija, a Italija bruji o onome što mu je priredio Dušan Vlahović

Endin Čaušević

Juventus je sinoć na Allianz stadionu pobijedio Cagliari sa 2:1 u 12. kolu italijanske Serije A, a u centru pažnje ponovo je Dušan Vlahović koji je svojim potezom pred početak meča ugodno iznenadio javnost u Italiji.

Stara dama je uspjela da dođe do veoma važna pobjede jer je s nova tri boda preuzela trenutno lidersku poziciju na tabeli jer Inter igra večeras svoju utakmicu protiv Frosinonea.

Utakmica na Torinu u prvom poluvremenu nije ponudila Bog zna kakav fudbal, ali u nastavku je Juve došao do pobjede. Golove za domaći tim postigli su Bremen i Rugani, a s druge strane konačnih 2:1 postavio je Dossena.

Iako se nije upisao u listu strijelaca Dušan Vlahović se našao u centru pažnje nakon susreta jer su svi zapazili njegov potez pred početak utakmice.

Vlahović je susret počeo s klupe, ali dok je išao ka terenu u tunelu je vidio kako stoji iskusni Claudio Ranieri, te je odlučio da mu priđe i pozdravi ga što su kamere snimile, te je taj potez Srbina oduševio javnost.

Napadača Juventusa pohvalili su zbog tog sjajnog poteza poštovanja prema iskusnom treneru, a pored Vlahovića jedini koji je još to uradio bio je Federico Chesa.

Inače, Ranieri se zadržao u tunelu jer je čekao Massimiliana Allegrija kako bi ga pozdravio i poželio mu sreću. Iskusni trener je pokazao zbog čega je jedan od omiljenih u svijetu fudbala, a ovakve sitnice to najbolje pokazuju.

Ranieri je na kraju dočekao Allegrija i imali su zaista srdačan susret, a kamera je i tu uspjela da zabilježi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na kraju je Allegri imao mnogo više razloga za zadovoljstvo jer je Juventus uspio da dođe do pobjede, dok je Cagliari napustio Torino poražen.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.