Đoković sa svima pričao na italijanskom, onda se pojavio Vlahović, kamera snimila šta mu je šapnuo

Red je da se večeras oduže Noletu

Đoković sa svima pričao na italijanskom, onda se pojavio Vlahović, kamera snimila šta mu je šapnuo

Endin Čaušević

Novak Đoković pratio je sinoć utakmicu Juventusa i Cagliarija nakon koje je posjetio igrače Stare dame kako bi ih pozdravio, a posebnu poruku imao je za svog sunarodnjaka Dušana Vlahovića što su kamere uspjele snimiti.

Juventus je pred svojim navijačima slavio sinoć protiv Cagliarija sa 2:1 u meču 12. kola Serije A i preuzeo je trenutno lidersku poziciju.

Golove za Staru damu u ovoj utakmici postigli su Bremer i Rugani dok je jedini strijelac za goste sa Sardinije bio Dossena.

U centru pažnje meča na Allianz stadionu našao se najbolji teniser svijeta Novak Đoković koji je bio u loži i pratio je utakmicu Juventusa i Cagliarija, a potom je odlučio da pozdravi igrače Stare dame.

@juventus

👀🤔 #guesstheplayer #juventus #guesswho

♬ suono originale - juventus

Đoković je otišao u svlačionicu Juventusa i pozdravio je igrače ovog tima, ali i trenera Maxa Allegrija kojem se zahvalio na pozivu.

Oglasi

Međutim, posebnu pažnju privukao je susret Đokovića i Vlahovića koji je bio itekako srdačan, a najbolji teniser svijeta imao je i poruku za napadača Juventusa kada su se zagrlili.

"Vidimo se sutra...", rekao je Đoković aludirajući na svoj meč koji igra večeras protiv Holgera Runea na ATP turniru u Torinu i sigurno je da će Vlahović biti na tribini.

@draganivanjica

🙌 @djokernole meeting the team after tonight’s win 💪#novakdjokovic #dusanvlahovic #filipkostic #serbia#juventus

♬ original sound - Dragan🔴⚪

Također, s Vlahovićem će sigurno biti i Filip Kostić kao i ostali igrači Juventusa kako bi se revanširali Novaku za podršku koju im je dao na sinoćnjem meču.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, za Đokovića je ovo prvi meč na turniru u Torinu, a igrat će se večeras početkom u 21 sat.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosanskaSvedska
3 traktora se srela!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti