Pokrenuo novi biznis

Džanan Musa pokazao novu "ljepoticu" iz bisera Hrvatske od koje zastaje dah

Esmer Oštraković

Reprezentativac Bosne i Hercrgovine, Džanan Musa, pohvalio se na svom Instagram profilu novom luksuznom vilom koju je kupio u Splitu.

Vila izgleda zaista fenomenalno, a Musa je odlučio da je izdaje za zabavu, te za odmor i da tako krene u neki vid biznisa.

To je samo nastavak sa biznis ulaganjima kada je riječ o Džananu Musi koji je nedavno uradio još neke stvari po tom pitanju.

Naime, Musa je pokrenuo proizvodnju u Vitezu, te suvlasništvo u kompaniji Derubis Caravans u Bosni i Hercegovini.

Nakon tog posla reprezentativac Bosne i Hercegovine odlučio se da kupi luksuznu vilu, a sreću su mu poželjeli brojni prijatelji.

Kada je riječ o samoj vili ona je tek izgrađena, a zvat će se Una, naravno prema rijeci Uni koja teče kroz Bihać odakle je Džanan Musa.

Što se tiče same lokacije, vila se nalazi u Podstrani, a obzirom na to kako izgleda sigurno je da će svi uživati u boravku ovdje.

Rezervacije za sve goste koji će sasvim sigurno u narednom periodu u velikom broju posjetiti ovu vilu, biti će moguće u narednim danima.

Ostaje da vidimo kakav će naredni potez Džanana Muse biti kada je riječ o biznisu van košarke.

Podsjetimo, Džanan Musa je jučer sa svojim Real Madridom sa 87:84 slavio protiv Bilbaoa u gostima.

Musa je proveo 22 minute na parketu, te je ubacio 10 poena i dodao je pet skokova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.