Džeko i Ibričić otvorili vrata luksuzne zgrade u Splitu
Foto: slobodnadalmacija.hr/Mario Todorić/Hanza Media

Bh. fudbaleri uživaju u savršenom pogledu

Džeko i Ibričić otvorili vrata luksuzne zgrade u Splitu

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko nakon duge sezone zasluženo se nalazi na odmoru gdje uživa sa svojom porodicom u društvu nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Senijada Ibričića.

Džeko i Ibričić su prošle godine započeli izgradnju luksuzne zgrade u Splitu nakon što su osnovali firmu "Dž. E. I". Naši igrači su se ovih dana uselili u luksuznu zgradu koja mami uzdahe njihovih novih komšija u ovom gradu u Dalmaciji. Džeko i Ibričić zajedno sa svojim porodicama uživaju u fantastičnom pogledu kojeg imaju iz svoje vile na Brački kanal. Također, pojedini stanovi njihove zgrade su na prodaju i već imaju dosta zainteresovanih kupaca.

"Split nam je oduvijek u srcima, tako da smo Edin i ja došli na ideju da bismo nešto mogli i sagraditi, te smo se onda odlučili na ovu prekrasnu destinaciju. Došli smo tu s porodicama i sada ćemo biti na relaciji Split i gradovi u kojima igramo. Ovo je naš prvi projekt, te smo vrlo zadovoljni ishodom. Ima dosta zainteresovanih kupaca, a dvojica Splićana su već dobili svoje ključeve. Radujemo se što ćemo uživati u pogledu na more, ovo je zbilja pravo bogatstvo", rekao je Senijad Ibričić za Slobodnu Dalmaciju.

Iako je medije u Hrvatskoj zanimalo koliko novca su bh. fudbaleri uložili u luksuznu zgradu na kraju oni nisu smjeli iznositi detalje. Ipak, po izgledu vanjskog i unutrašnjeg dijela ove vile može se zaključiti da ovaj projekat nije bio nimalo jeftin. Radi se o trosobnim stanovima koji imaju savršene poglede i udaljeni su svega dvadesetak metara od plaže.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi